Ariana Grande feat Lil Wayne – Let Me Love You

loading...

Ariana Grande feat Lil Wayne – Let Me Love You

Ariana Grande şi Lil Wayne cântă despre fostele lor iubiri în videoclipul piesei „Let Me Love You”. Artista a lansat trei clipuri în ultimele două luni, pentru piesele extrase de pe noul său album „Dangerous Woman”. Ariana Grande a lansat videoclipul piesei „Let Me Love You”, înregistrată în colaborare cu rapperul Lil Wayne. Single-ul vorbeşte despre fostele iubiri ale celor doi artişti şi este inclus pe albumul „Dangerous Woman”.

b4df21d0deff3d88d5785688ba9a9744

Videoclipul piesei „Let Me Love You” a fost regizat de Grant Singer şi este cel de-al treilea clip lansat de Ariana, în ultimele două luni, după „Dangerous Woman” şi „Into You”. Pentru albumul „Dangerous Woman”, artista a pregătit mai multe colaborări cu nume importante precum: Nicki Minaj („Side to Side”), Future („Everyday”) şi Macy Gray („Leave Me Lonely”).

Asculta   Ariana Grande feat Lil Wayne – Let Me Love You

Dwayne Michael Carter, Jr. cunoscut după numele său de scenă Lil Wayne, este un artist hip hop american din New Orleans, Louisiana. În 1991, la vârsta de nouă ani, Lil Wayne s-a alăturat celor de la Cash Money Records, fiind cel mai tânăr membru al casei de discuri, și făcând parte din duo-ul The B.G.’z, alături de rapper-ul Lil’ Doogie, acesta tot din New Orleans. În 1996, Lil Wayne a format grupul de hip hop Hot Boys cu colegii săi de la casa de discuri Cash Money: Juvenile, Young Turk și Lil’ Doogie (care avea să-și schimbe numele în B.G.). Hot Boys au debutat cu Get It How U Live! în același an. Lil Wayne a câștigat mult succes cu cel mai bine vândut album al grupului, Guerrilla Warfare (1999). Pe lângă faptul că este un artist reprezentativ pentru casa de discuri Cash Money Records, Lil Wayne este director general (CEO) al propriei sale case de discuri, Young Money Entertainment, pe care a înființat-o în 2005.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *