Anushka - On Your Level, single nou

Anushka – On Your Level

loading...

Anushka – On Your Level

Anushka, pe numele ei real Alina Anusca, devenită cunoscută datorită participării la „Vocea României“,unde a impresionat audienta cu interpretarile sale emotionante, se ridică la cel mai înalt nivel în cel mai recent single, „On your level“. Cu un sound fresh, piesa este un manifest al puterii feminine care nu se lasa intimidata de orice tehnica de seductie si care detine controlul in ciuda aparentelor. Intotdeauna surprinzatoare, fascinanta si perseverenta, Anushka se remarca prin stilul sau unic, puternic care ii ofera o alura de invingatoare, depasind noi hotare cu fiecare aparitie.

Screen-shot-2016-03-22-at-12.17.04-PM

Originara din Iasi, artista a mostenit din familie talentul si inclinatia catre muzica. Inca din copilarie, Alina Anusca si-a manifestat pasiunea pentru muzica si dans si de atunci a inceput sa ia lectii de canto, sa participe la concursuri, ba chiar si-a infiintat propria ei trupa de fete.  Alina Anusca a fost eliminata de la „Vocea Romaniei”, insa a lasat in culisele emisiunii si prieteni. Unora le e datoare chiar cu mamaliga cu branza si smantana, fiind cazul concurentei cu care s-a duelat, Ana Maria Georgescu.

Asculta  Anushka – On Your Level

“Timp de 10 ani am fost backing vocal pentru majoritatea artistilor romani, experienta care m-a ajutat enorm in drumul pe care am visat inca din copilarie sa pasesc. Cred ca e momentul sa pun in scena cunostintele dobandite si sper ca prima impresie sa fie una frumoasa.”, a declarat Anushka

Anushka a facut parte din trupa vocala “Pinky” timp de 7 ani, perioada in care a castigat tot mai multa notorietate. Artista a mai facut parte ca backing vocals din numeroase proiecte precum Eurovision sau festivalul Cerbul de Aur, talent show-ul Vocea Romaniei, Romanian Music Awards, si a cantat alaturi de artisti precum Corina, Connect-R, Smiley, Monica Anghel si multi altii.

Absolventa de jurnalism, dar pasionata de design interior, ieseanca Alina Anusca face backing vocals de noua ani, pentru o sumedenie de artisti. In rest, coase cu o repeziciune demna de invidiat (trei rochii pe ora), face sarmale „ca la mama acasa” si viseaza la momentul in care va avea propria florarie si va umbla toata ziua cu un trandafir in par.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *