Antonia - Iubirea mea, single nou

Antonia – Iubirea mea

loading...

Antonia – Iubirea mea

După câteva lansări de melodii cu grupul G Girls, Antonia a revenit cu o piesă solo, „Iubirea Mea”. Melodie cu beat varatic, acest single ne prezintă povestea de iubire dintre Antonia şi Alex Velea. Ambii artişti sunt filmaţi intr-un peisaj superb pe malul marii. O apariţie surpriză la strofa a doua a acestui release este cea a lui Alex Velea, care cântă despre durerea dragostei profunde. Regizorul acestui videoclip de vacanţă, cu iz de mare şi scoici este Khaled Mokhtar. „Iubirea Mea” a fost compusă de către Andrei Bănică, Alex Cotoi, Marcel Botezan și Sebastian Barac (Marco&Seba). Producţia îi aparţine lui Alex Cotoi, cunoscut pentru colaborarea de succes cu Carla’s Dreams.

Nu e prima piesa pe care cantareata o lanseaza anul acesta, dar are ceva dreamy si de vara in ea, asa ca are sanse sa ajunga in playlisturile voastre, mai ales ca Antonia a spus ca asteapta sa lanseze single-ul acesta de ceva vreme. Filmările au avut loc la mare în România, iar Antonia şi regizorul Khaled Mokhtar au mai lucrat împreună la clipurile „Marabou” şi „Greşesc”. Deşi cei doi artişti sunt împreună de ceva vreme, este prima oară când Alex Velea apare într-un videoclip al Antoniei, după cum declară chiar artista. Filmările s-au realizat într-o atmosferă relaxantă şi intimă, conform muzicianei.

Asculta   Antonia – Iubirea mea

În 2017 unul dintre cele mai mari hituri ale Antoniei a fost piesa „Dor de Tine”, care a ajuns la aproape 8 milioane de vizualizări. A bifat şi multiple difuzări în cluburi, la radio şi TV. Artista a avut şi alte iniţiative în ultimele luni, precum debutul propriei linii de tricouri şi bluze, cu pozele Antoniei sau logo-ul de artist. Am văzut-o şi participând la emisiunea „Uite cine dansează”, prima experienţă de gen pentru tânără. Pentru restul anului 2017 Antonia mai pregăteşte alte piese, atât în limba română, cât şi engleză.

„Este pentru prima data cand Alexandru apare intr-unul dintre videoclipurile mele. M-am simtit foarte bine la filmari, a fost o atmosfera relaxanta si intima”, a spus Antonia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *