ANTONIA feat. Achi - Get Up And Dance, single nou

ANTONIA feat. Achi – Get Up And Dance

loading...

ANTONIA feat. Achi – Get Up And Dance

Antonia a lansat un nou single, intitulat ”Get Up And Dance”. Piesa este înregistrată în colaborare cu Achi. După colaborarea cu INNA, Alexandra Stan și Lori C pentru single-ul ”Call The Police”, Antonia revine cu un nou featuring. Noul single se numește ”Get Up And Dance” și este înregistrat împreună cu Achi. Melodia a fost compusă de Lucan Vlad Octavian, Petre Ioachim Octavian, Chiosea Marian Octavian și Paul Maracine, videoclipul fiind regizat de Spike. Albumul “”This is Antonia”” este produs de Roton Music și distribuit de Sincron. Discul este disponibil în magazinele de specialitate.

antoniagetup-e1474998355955

În luna aprilie, Antonia a lansat primul său album. Intitulat „This Is Antonia”, discul conține 12 dintre cele mai bune piese ale sale, cele care au propulsat-o în topurile din România, dar și din afara țării. Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele „Bine” de la What’s Up si „Droppin da’ Bomb” de la Lariss. De textul şi muzica piesei s-au ocupat: Lucan Vlad Octavian, Petre Ioachim Octavian, Chiosea Marian Octavian, Paul Maracine.

Asculta   ANTONIA feat. Achi – Get Up And Dance 

„Sunt foarte entuziasmata si increzatoare in acest single. „Get Up and Dance” mi s-a parut wow, fresh, m-am bucurat sa aud o productie care sa sune atat de bine si sa fie facuta de romani: Achi si Vlad Lucan. Cu Achi m-am super distrat la filmari, este un artist cool. Multumesc Spike pentru video si Global Records, casa mea de discuri pentru sustinere. Sper sa va placa, asa ca „Get Up and Dance”, a declarat Antonia.

„Sunt foarte incantat sa colaborez cu Antonia, o apreciez, este un artist cu o energie incredibila. Chiar ma declar fanul ei, un mare Antoholic. Am facut o super echipa in studio si la filmari si sper sa va bucurati de „Get Up and Dance”, a declarat Achi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *