Angeles – Fara Culoare

Angeles - Fara Culoare, Angeles, Fara Culoare,
loading...

În preajma Valentine’s Day, Angeles lansează piesa „Fără culoare”, în care vorbește deschis și asumat despre perioada dificilă care urmează oricărei despărțiri. Artistul își dorește să oprească timpul, să retrăiască momentele ce i-au adus împreună, să uite dezamăgirile și să aibă curajul să-și împărtășească iubirea până la capăt. Ideea clipului, care scoate în evidență suferința protagonistului, a apărut imediat după ce a fost gata piesa.

„Versurile sunt inspirate din viața tumultoasă a unei relații”. Am lucrat această piesă împreună cu Tudor Fornea, Niculae Robert Andrei și Ana-Maria Alexie în studioul TUAR Records, unde mă simt ca acasă. Cred că am reușit să transmit tot ce mi-am propus și prin intermediul clipului”, spune Angeles despre cea mai recentă piesă pe care a lansat-o, „Fără culoare”.

Asculta Angeles – Fara Culoare

Angeles (Dumitru Florin Alin) face muzică de 17 ani. Tânărul s-a născut pe 21 iunie 1986, la București, iar în 2002 a început să compună piese. Până acum a scos două albume, 2:30 (EP), în anul 2017, și Doli, în 2018. Artistul a lansat până acum piesa ca: „$$$” (Banii), „Tramvai”, „T.A.D.” și „În Cap”, toate în colaborare cu Nane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *