Andrei feat. Kamara - What You Want, single nou

Andrei feat. Kamara – What You Want

loading...

Andrei feat. Kamara – What You Want

Andrei si Kamara de la AlbNegru lanseaza azi un nou single. Piesa se numeste “What You Want” si este compusa de baietii de la Deepside Deejays, in studiourile Metropolitan Records. Andrei si Kamara sunt prieteni vechi de-ai lor si au mai colaborat si la inceputuri, cand s-au lansat ca trupa. Acesta este al 17-lea single pe care cei doi artisti il lanseaza impreuna. Noua piesa noua care il include pe Kamara, are un sound fantastic.

andrei-si-kamara

De ce Andrei feat Kamara? Ne lamureste imediat Kamara: “Noua noastra piesa este in limba engleza si franceza si ne-am gandit ca AlbNegru nu e de impact pentru cei de afara si atunci am decis sa punem numele noastre direct, pentru a fi mai accesibili peste hotare. In tara suntem cunoscuti asa ca nu e o problema! “What You Want” este o piesa de dragoste, pozitiva, care merge in orice sezon. Textul piesei este scris de mine si de Kim, sotia mea. Ne-au inspirat pur si simplu intamplarile din viata de zi cu zi. Am scris intotdeauna ce am simtit!”, a declarat Kamara.

Asculta   Andrei feat. Kamara – What You Want

Kamara Ghedi a crescut în Guineea franceză și a copilărit în Drumul Taberei. Are patru frați în țări diferite și se mândrește cu o descendență princiară.Tatăl său era originar din Guineea Franceză și a murit în România, la doar 32 de ani. De atunci, mama lui, româncă cu origini grecești, s-a mutat definitiv în Guineea. Kamara Ghedi este strănepotul Mariei Filotti, una dintre cele mai mari actrițe ale scenei românești. Viata lui Kamara Ghedi, jumatatea de culoare a trupei Alb Negru, ar putea fi subiect de roman sau, de ce nu, de telenovela. Existenta lui s-a impartit intre Guineea Franceza si Romania, intre fotbal si muzica, intre plajele din Conakry si cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *