Andreea D feat. Veo - Get Freaky, single nou

Andreea D feat. Veo – Get Freaky

Andreea D feat. Veo – Get Freaky

Dupa succesul piesei “Rompedon”, cu milioane de vizualizari pe YouTube si care se aude pana in Asia, Andreea D revine cu cel mai “nebun” single al ei „Get Freaky”, in colaborare cu Veo. Piesa „Get Freaky” este compusa si produsa de baietii de la Deepside Deejays, in studiourile Metropolitan Records, textul este semnat de catre Andrei Leonte, iar partea de rap ii apartine lui VEO. Andreea D a cucerit topurile muzicale cu piese ca „All My People” (alaturi de Sasha Lopez) sau prin colaborarile cu DJ Sava („Money Maker” si „Free”), dar si prin piese solo, „So real”, „Magic love” sau cel mai recent single, „Rompedon”. Plin de energie si culoare, videoclipul este regizat de catre Florin Danilov, iar montajul ii apartine lui Andrei Leonte.

andreea-d

Andreea D pe nume real Elena Andreea Dorobanțu, s-a nascut pe 6 septembrie 1986, in Ploiesti, Romania. Este o cântăreață de muzică dance și house din România. A studiat la Universitatea Româno -Americană și este masterandă în Securitate și Apărare la Universitatea Dimitrie Cantemir. În paralel, Andreea D a lucrat ca model internațional, în 2010 câștigând Miss EarthRomânia și Miss Queen of Europe. Cât despre carieră muzicală, Andreea D a început să cânte de mică, de la vârstă de 12 ani luând cursuri de canto, iar la 16 ani a înregistrat deja primele sale 2 piese compuse de un compozitor local. Odată ajunsă în București, a început o colaborare cu trupa Cassa Loco, lansând primul său videoclip „Ești Senzație”, sub numele de Leya. Ulterior a devenit prima femeie MC din România, activând sub numele de MC Leya.

Asculta   Andreea D feat. Veo – Get Freaky 

În anul 2010 a colaborat cu Sasha Lopez, în proiectul Sasha Lopez & Andreea D, lansând hit-ul „All my people”. În 2011 a început să lucreze cu DJ Sava, lansând „Money Maker” și „Free”. Anul 2012 a însemnat lansarea primei piese solo „So real”, un an mai târziu, Andreea D a lansat un nou single „Magic Love”. Anul 2012 a însemnat lansarea primei piese solo „So Real”. Un an mai târziu, artista lansează piesele „Magic Love” și „It’s Your Birthday”. În 2014, Andreea D revine cu un hit internațional „Rompedon”, care ajunge repede pe primele locuri în topurile radiourilor din Macedonia, Bulgaria, Serbia,Albania, Polonia, Turcia, Grecia, Nigeria și America de Sud. La finalul anului 2014, artista schimbă stilul și lansează o piesă în limba spaniolă „Telegrama”, piesă care beneficiază de un videoclip pe măsură, cu o poveste impresionantă. În vara anului 2015, Andreea D lansează o piesă nouă „Paradise” ce este însoțită de un videoclip.

“Sunt super incantata de ceea ce a iesit si abia astept parerea voastra despre videoclip. Pot spune ca a iesit cel putin la fel de ‘nebun’ ca piesa”, declara Andreea D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *