Andreea Banica feat. Veo - Linda, single nou

Andreea Banica feat. Veo – Linda

loading...

Andreea Banica feat. Veo – Linda

După o lungă aşteptare,  Andreea Banica  vrea sa vina mai repede sezonul fierbinte daca e sa ne luam dupa cel mai recent videoclip al sau, „Linda”.  „Linda” este o piesă în limba spaniolă, un featuring cu Veo. Este prima piesă pe care artista o lansează după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Locuri exotice si mult soare, inghetata si un refren care sigur ca ca intra rapid in minte sunt ingredientele noului single Andreea Banica. Andreea și dansatoarele ei încing atmosfera, iar sound-ul caliente al melodiei n-are cum să nu te facă să dansezi. Andreea Banica continua colaborarea cu hitmaker-ul Adi Sana, cel care a produs si compus piesa in studioul Akcent Music, iar ritmurile latino te duc cu gândul la soare și la vacanță.

Andreea - Linda

Videoclipul in regia lui Tom Boxer, a fost filmat in mai multe locatii exotice. In vara 2016, artista a lansat „Rain in July”, featuring George, piesa ce a generat peste 21 milioane de vizualizari pe YouTube pana in acest moment.De-a lungul timpului, Andreea Banica a uimit publicul cu piese si in limba spaniola sau engleza, precum „Fiesta” „Samba” , Sexy” piese care au ajuns sa fie mari hituri si in afara tarii. Printre hit-urile care au cucerit fanii se numara „Love in Brasil”, piesa ce a adunat peste 60 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Sexy”, „In lipsa ta” (feat. What’s Up), „Rupem boxele” (feat. Shift), „Acelasi iubit”, „Shining heart”(feat. Laurentiu Duta), „Ale, Ale” (feat. Narcotic Sound).

Asculta  Andreea Banica feat. Veo – Linda

“Ma bucur foarte mult ca lansez “Linda”. Am vrut ca piesa sa iti dea o anumita stare de relaxare, dar sa fie dinamica si senzuala in acelasi timp. “Linda” este o piesa efervescenta, cu ritmuri latino, iar clipul este unul incitant si imi place mult ce a iesit. “, declara Andreea.

„Linda” este o piesă foarte tare! Sunt foarte fericit pentru că am colaborat cu una dintre cele mai mari artiste ale Romaniei”, a adăugat şi Veo.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *