Andreea Banica feat. Oana Radu - Fie ca vrei, fie ca nu, single nou

Andreea Banica feat. Oana Radu – Fie ca vrei, fie ca nu

loading...

Andreea Banica feat. Oana Radu – Fie ca vrei, fie ca nu

Cine si-ar fi imaginat o colaborare intre Andreea Banica si Oana Radu? Iata ca cele doua artiste au decis sa ne surprinda si lanseaza prima lor piesa impreuna, cu un mesaj girl power si un vibe urban-flirty, pentru toate femeile care au trecut peste o despărţire şi au nevoie de un imbold pentru a merge mai departe, „Fie ca vrei, fie ca nu”. Piesa este compusa si produsa in studioul Epic Entertainment, iar artwork-ul este realizat de catre Neverland Place.

fie ca vrei, fie ca nu

Atat Andreea, cat si Oana, au mai colaborat si cu alte artiste din Romania. Daca Andreea a lansat piesa „Doi”, alaturi de Kaira, Oana a colaborat cu Rolla Sparks pentru „Fara glas”, fiecare dintre piese cu milioane de vizualizari pe YouTube. Inca de la primul single, lansat in 2014, Oana Radu a colaborat cu Dr. Mako pentru single-urile lansate: „Tu”, „Ea a fost prima” (feat Pacha Man), „Dragostea-i nebuna”, dar si cel mai recent single, „Stai” (feat Doddy). Cei doi sunt si printre compozitorii pieselor lansate, fiecare dntre ele cu zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Asculta  Andreea Banica feat. Oana Radu – Fie ca vrei, fie ca nu

Anul acesta, in luna mai, Andreea Banica a lansat piesa „Rain in July”, featuring George, care pana in prezent are peste 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, sexy-diva Andreea Banica ne-a cucerit cu numeroase piese, de la cele cu mesaje motivationale, calde, pop, la cele energice, catchy si in mood party, precum „Love in Brasil”, „Acelasi iubit”, „Electrified”, „Samba”, „In lipsa ta” (feat What’s Up) etc.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *