Andreea Balan - Baby Be Mine, single nou

Andreea Balan – Baby Be Mine

Andreea Balan – Baby Be Mine

Andreea Balan traieste o poveste de dragoste adolescentina in noul videoclip. Artista  vine cu un nou videoclip in care traieste o poveste de dragoste la malul marii,Baby Be Mine. Materialul video a fost regizat tot de Edward Aninaru, iar cantareata e chiar cea care a venit cu ideea. Andreea Bălan a ”rupt” pur și simplu vara trecută când a lansat ”Uită-mă”. Colaborarea dintre ea și Cortes a adunat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, are o melodie în limba engleză, despre care chiar ea spune că e inspirată din viața sa.

andreea balan baby be mine

Andreea Balan aduce bucurie fanilor ei prin lansarea noului videoclip intitulat „Baby Be Mine”, o poveste de dragoste adolescentina filmata pe o plaja din Los Angeles.Artista le-a dat intalnire fanilor de pe Facebook intr-o sesiune de intrebari si raspunsuri in care Andreea urma sa le povesteasca tuturor prietenilor virtuali cum a fost in vacanta de o luna si ce noutati mai are. Ceva ce fanii nu stiau este ca, la finalul sesiunii de intrebari, vor primi o surpriza: noul videoclip filmat in Los Angeles cu regizorul Edward Aninaru.

Asculta  Andreea Balan – Baby Be Mine

„Am promis fanilor mei ca ma voi deschide fata de ei si le voi arata ce traiesc in viata personala prin muzica mea. Iar BABY BE MINE descrie ce simt in prezent, insa ar putea fi povestea oricui. Ideea clipului imi apartine in intregime. De fiecare data cand inregistrez o piesa, imi imaginez cum ar arata pe scena sau intr-un videoclip, cum as transforma versurile si melodia intr-o experienta vizuala. De obicei aduc show-uri speciale, acum vreau sa spun o poveste de dragoste”.

Dupa o vacanta bine-meritata, Andreea a revenit in Romania unde a inceput deja show-urile cu trupa live alaturi de dansatoarele sale si de Petrisor. Spectacolul lor este unul inedit, cu multe schimbari de costume, dansuri, culori si multa energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *