Andi - Fluturi, single nou

Andi – Fluturi

loading...

Andi – Fluturi

Lugojeanul Andi Grasu lanseaza videoclipul pentru “Fluturi”, o piesa sensibila, plina de candoare si emotie. Artist complex, compozitor si producator la studio-ul DeMoga, Andi ne transmite puterea muzicii si ne face sa simtim fluturi in stomac. “Fluturi” este produsa de Studio 66, de mix si mastering s-a ocupat George Hora, in timp ce textul este scris de Andi. Povestea videoclipului, filmat alb-negru, este pusa in scena intr-un mod artistic de TrandaFilm. Andi isi doreste ca in viitor sa ne ofere noi si noi piese care sa ne trezeasca emotii, la fel ca “Fluturi”.

andi-800x445

“Principalul meu scop este ca muzica mea sa ajunga la oameni, vreau sa ma dezvolt ca artist si sa transmit din energia mea celor care ma asculta”. “Este o piesa de dragoste pe care am scris-o acum sase ani, dar intotdeauna am avut mult de lucru, asa ca videoclipul il lansez abia acum. Pot sa va spun ca filmarea este una artistica, expresiva si simpla in acelaci timp, fiind centrata doar pe un El si o Ea”, ne-a declarat Andi Grasu.

Asculta  Andi – Fluturi

“Piesa este un cadou facut iubitei mele la implinirea unui an de relatie. A fost o piesa care trebuia sa fie auzita doar de noi, fiind foarte personala si sincera. Intamplarea face ca tocmai aceste calitati au atras si incredera altor persoane vizavi de melodie”, a completat Andi.

Andi a inceput sa cante inca de la 3 ani, atunci cand bunica sa i-a facut cadou un acordeon. Tot atunci a inceput sa ia lectii temeinic, atat in ceea ce priveste instrumentele, cat si vocea. De-a lungul timpului si-a dezvoltat si abilitatile de compozitor, a participat si la mai multe concursuri de talente, printre care si “Vocea Romaniei”, acolo unde l-a cunoscut pe Marius Moga.

Andi Grasu a scris “Niciodata sa nu spui niciodata“, featuring-ul Andrei cu Cabron, piesa care in primele 24 de ore a strans 1 milion de vizualizari pe YouTube, iar acum vorbim deja despre peste aproape 22 milioane de vizualizari.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *