Anca Pop – Super Cool Remix

Anca Pop – Super Cool Remix

Planeta glaciara in univers paralel, temperatura delirant de ridicata, munte ce pluteste in alta dimenesiune, stele ce coboara in subconstient, cai care bat in tobe, tobe japoneze, saxofon balkanic. O fata super cool dar fierbinte. Iluzie, fantezie. In momentul de fata Anca tocmai a incheiat de compus si inregistrat un nou album intitulat “Anca Pop” cu Roton Music. Albumul va fi lansat la sfarsitul lunii martie 2016 pe toate platformele digitale si contine atat noul single “Super Cool” cat si single-ul “Free Love” lansat in primavara 2015 care a fost aclamat de critici pentru continutul sau artistic inovativ.

Screen-shot-2016-03-24-at-3.33.33-PM

Anca Pop este o cantareata si compozitoare canadiana/romana. Nascuta in Moldova Noua, un orasel mic de pe malul Dunarii in Banat, Anca Pop a plecat in Canada de la varsta de 3 ani. Povestea vietii ei e una rupta din filme. Parintii Ancai au trecut Dunarea intr-o barca penumatica, noaptea, in luna decembrie, dorind sa evadeze din sistemul comunist roman. Anca era in bratele mamei, iar mama ei nu stia sa inoate. Riscand totul, au ajuns intr-un final pe malul sarbesc si au fost dusi intr-un lagar de refugiati unde au stat 7 luni pana sa primeasca azil politic in Canada. Asadar, va invit cu mare placere sa urmarim impreuna remix-ul noului single al frumoasei Anca Pop, “Super Cool”.

Asculta  Anca Pop – Super Cool Remix

Crescand in Kitchener Ontario si mai apoi in Vancouver BC, Anca a fost expusa la muzica cantand in corul scolii la mandolina si voce de la varsta de 7 ani. In timpul adolescentei a inceput sa cante la chitara si sa-si compuna propriile cantece, demarand o cariera in muzica.

In 2008 Anca decide sa se intoarca pe malul Dunarii pentru inspiratie unde isi compune primul album in mod independent. Pe acest album colaboreaza cu renumitul Goran Bregovic care apare si in videoclipul piesei “Jealous Monster”. Anca la randul ei compune material pentru albumul cel mai recent al lui Bregovic “Champagne for Gypsies”, album pe care apar artisti precum The Gyspy Kings, Gogol Bordello, Stephan Eicher, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *