Ana Popovic - You Got the Love, single nou

Ana Popovic – You Got the Love

loading...

Ana Popovic – You Got the Love

Ana Popovic a lansat un nou single, „You Got The Love” însoțit de un videoclip. Piesa este extrasă de pe cel mai nou album al artistei. Noul material a fost produs de Tom Hambridge, mixat și masterizat de acesta împreună cu Michael Saint-Leon în The Switchyard, Nashville. Piesa este extrasă de pe noul album cu trei volume al artistei, „Trilogy”.

AnaPopovic

Albumul „Trilogy” a fost lansat în luna mai a acestui an. El este format din trei volume și acoperă o arie largă a genurilor blues, jazz și funk. Mai include și colaborări cu Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie și mulți alții. Fanii români au putut să o asculte pe Ana Popovic în concertul de la Teatrul Național București, pe data de 23 mai 2016.

Asculta  Ana Popovic – You Got the Love

„A fost foarte distractiv să fac videoclipul, la fel și întregul album. „You Got The Love” este de fapt sentimentul pe care îl am pentru Trilogy. Mi-a plăcut să înregistrez piesa și abia așteptam să o împart cu lumea!”, declară Ana Popovic.

„Cu Trilogy am dăruit fiecărui cântec timpul de care a avut nevoie ca să crească și să se maturizeze. Fiecare cântec este scris în așa manieră încât să se potrivească genului specific și să se împlinească cu diverși muzicieni care sunt maeștrii acelui stil. Le-au dat voie ideilor mele să strălucească și să devină exact ce mi-am imaginat. Pentru a obține asta, cânteva cântece au fost înregistrate de mai multe ori. Câteva cântece au fost înregistrate de mai multe ori, în studiouri diferite, cu diverși muzicieni pentru a putea obține exact acea chimie muzicală și să facem Trilogy cât mai bun.”, mai declară artista pe site-ul oficial.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *