Ana Baniciu - Am crezut, single nou

Ana Baniciu – Am crezut

loading...

Ana Baniciu – Am crezut

Ana Baniciu, fiica celebrului Mircea Baniciu, îşi surprinde fanii cu un nou single pe care îl lansează la scurt timp după ce a apelat la o schimbare de look. Single-ul „Am crezut” a fost scris şi compus de colega Anei de la Quantum Music, Irina Rimes, şi a fost produs de Vanotek. Piesa evidenţiază sentimentele apărute în urma pierderii unei iubiri. Este o scrisoare muzicală pentru cei care au fost îndrăgostiţi, dar s-au temut să ofere iubire şi înţelegere şi au pierdut ce aveau lângă ei. Videoclipul single-ului “Am crezut” a fost realizat de regizorul Bogdan Paunsi o prezintă pe artista într-o lumină diferită, îmbinând elementele noi cu cele vechi creând un cadru vintage. Personajul masculin este interpretat de actorul Razvan Krem Alexe.

„Sunt mandra de rezultatul final. Piesa asta a ajuns la mine în momentul în care versurile se potriveau manuşă cu ceea ce simţeam în viata mea personala si cred ca nu a venit întamplator. In plus, piesa are un sound cu influenţe muzicale din anii 80-90, adica din muzica cu care am crescut si de aceea, atat videoclipul cat si look-ul si tinutele urmeaza tendintele acestei perioade. Pe langa faptul ca ma regasesc pe mine cea de acum, imi aminteste si de copilăria mea.Piesa aceasta este foarte important pentru mine pentru că vine după o perioadă în care mi-am cautat cuibul. La Quantum Music am gasit locul în care pot fi eu și am în jurul meu oameni care mă sustin. Este prima piesa pe care o lansez cu sigla Quantum Music”, a spus Ana Baniciu.

Asculta  Ana Baniciu – Am crezut

Ana Baniciu a ajuns in lumina reflectoarelor o data cu serialul fenomen Pariu Cu Viata. Indragostita iremediabil de muzica si crescuta intr-o familie de muzicieni si-a dorit de mica sa faca o cariera in domeniul artistic. In urma rolului pe care l-a interpretat in serialul “Pariu cu Viata”, Ana si-a castigat un fan base puternic care a sustinut-o pe tot parcursul carierei. De-a lungul carierei solo, Ana a mai lansat “Iubire sau Razboi” alaturi de Doddy si Puya, “Karma”, “N-a fost sa fie” sau “Aroma de iarna”.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *