Amy Lee - If You're A Star, single nou

Amy Lee – If You’re A Star

loading...

Amy Lee – If You’re A Star

Amy Lee a lansat un videoclip de tip animatie pentru piesa ”If You’re A Star”.  Melodia este extrasa de pe albumul cu cântece pentru copii ”Dream Too Much”. În 2014, Amy Lee a devenit mamica, acest eveniment schimbându-i major atât viata personala, cât si cea profesionala. Familia este acum pe primul loc în lista prioritatilor sale, dovada fiind si cel mai recent proiect: un material discografic ce contine exclusiv cântece pentru copii. Intitulat „Dream Too Much”, albumul este inspirat de fiul artistei, Jack Lion, ce a împlinit recent 2 ani. Albumul „Dream Too Much” contine 12 piese vesele, desprinse din lumea copilariei, ce deschid un nou orizont creativ pentru Amy Lee. Dupa lansarea single-ului ce denumeste discul, Amy Lee continua promovarea albumului cu piesa ”If You’re A Star”. Melodia este acompaniata de un videoclip de tip animatie.

amylee

„Tata aducea mereu în discutii ideea de a face niste cântece de copii pentru Jack, sa-i ramâna ca amintire mai târziu”, a marturisit Amy Lee. Ideea a prins treptat contur. Cei doi au intrat într-un studio din Fort Worth, Texas, si dupa câteva sesiuni, proiectul a acaparat si alti membri ai familiei Lee. Tatal a preluat partea de ukulele si banjo, Amy cânta la voce împreuna cu surorile Carrie si Lori, unchiul Tom s-a ocupat de chitara, bas si muzicuta, iar pe anumite portiuni poate fi ascultat si gânguritul micutului Jack.

Asculta Amy Lee – If You’re A Star

„Ne-am spus de la început ca nu conteaza daca noi vom fi singurii care vom asculta acest album…a meritat pentru ca înseamna atât de mult pentru noi si pentru familia noastra. Asa ca sunt foarte mândra de acest disc si ma simt împlinita acum, ca am facut asta împreuna…Întotdeauna caut modalitati noi prin care sa-mi exprim creativitatea si proiectul asta a fost pentru mine o surpriza. Totul a venit parca întâmplator si în acelasi timp dintr-o zona foarte pura. L-am facut pentru noi si a iesit în final ceva foarte frumos”, a declarat Amy Lee.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *