Amna - Viata e o aventura, single nou

Amna – Viata e o aventura

Amna – Viata e o aventura

Amna, este din ce în ce mai harnică atunci când vine vorba despre cariera ei muzicală. Amna, una dintre ambasadoarele campaniei GoMono, s-a pus pe treabă și a lansat un nou single,„Viața e o aventură” dar nu oricum, ci cu videoclip. De muzică s-au ocupat Robert Toma, Marius Moga şi Madalin Rosioru, iar textul este creaţia lui Robert Toma, ajutat de Marius Moga şi Amna. Piesa e una plină de optimism care te face să uiţi de probleme. Pentru Amna, „Viața e o aventură” este primul proiect alături de Cat Music. Cântecul accentuează ideea că trebuie să gândim pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ne dorim, și înseamnă foarte mult pentru artistă.

amna1

Artista care ne-a cucerit cu numeroase hituri de-a lungul timpului, precum „În oglindă” (feat Robert Toma), „Arme” (feat What’s Up), „Fără aer” (feat Adda), cu milioane de vizualizări pe YouTube şi primele locuri în topurile muzicale ne surprinde cu o nouă piesă cu versuri în limba română, „Viaţa e o aventură”, un cântec-îndemn ce accentuează ideea că trebuie să gândim pozitiv chiar şi atunci când lucrurile nu merg exact aşa cum ne dorim. Videoclipul piesei a fost filmat pe litoralul bulgăresc al Mării negre, și a fost regizat de Bogdan Daragiu. Melodia a fost compusă de Robert Toma și este produsă în studioul DeMoga Music.

Asculta  Amna – Viata e o aventura

„Piesa aceasta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi doream de mult să aduc în atenția oamenilor o piesă cu un mesaj pozitiv. Cred că alergăm tot timpul după ce nu putem avea și niciodată nu știm când trebuie să ne oprim, când, de fapt, bucuriile vieții stau în lucrurile foarte simple. Mi-am dorit să aduc măcar un gram de optimism în sufletele oamenilor cu această piesă, cu mesajul ei, cu starea videoclipului. Sper să rămâneți cu un zâmbet larg pe chipuri după ascultarea piesei, iar dacă asta se va întâmpla, înseamnă că «muzica și-a îndeplinit misiunea»”, a declarat Amna.

Piesa „Viaţa e o aventură” este produsă în studioul DeMoga Music şi a fost compusă de către Robert Toma, Marius Moga, Mădălin Roşioru, iar videoclipul este regizat de către Bogdan Daragiu şi a fost filmat pe litoralul bulgăresc al Marii Negre.

Amna este o prezenţă aparte în industria muzicală. Artista are o ascensiune la fel de puternică precum ritmurile pieselor pe care le-a lansat. Pornind de la hitul ‘Tell me why’, ea a devenit artista preferată a Poloniei şi Spaniei veri la rând. Hiturile au continuat să apară şi au dus-o din Europa spre America Centrală şi de Sud, acolo unde a susţinut concerte, sau Africa, unde a depăşit barierele muzicale şi a cucerit publicul. De asemenea, Amna are la activ un album lansat în Japonia, care a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *