Amna feat. Dorian Popa - Nu poti sa ma uiti, single nou

Amna feat. Dorian Popa – Nu poti sa ma uiti

Amna feat. Dorian Popa – Nu poti sa ma uiti

“Nu poti sa ma uiti” este titlul celui mai nou single Amna, o colaborare neasteptata cu unul din prietenii apropiati ai artistei, Dorian Popa.  “Nu poti sa ma uiti” a luat nastere acum un an, chiar inainte de , dar am simtit ca nu era completa fara o voce masculina. Colaborarea cu Dorian a venit natural, fiind unul dintre prietenii mei apropiati, a declarat Amna. Compusa in studio-urile DeMoga Music, regia clipului ii apartine lui Criss Blaziny. Pe Dorian Popa l-am ascultat in aceasta vara cu piesa “De amor“, dupa ce anul trecut a colaborat cu Ruby la piesa “Sare pe rana“ si cu Giulia la “Ploaie de vara“, iar impreuna cu What’s Up a venit cu track-ul “Buze“.

Dupa ce a inceput vara cu “Copilarie”, un omagiu adus momentelor speciale care ne-au format si de care ne va fi mereu dor, urmata de o colaborare cu trupa Bere Gratis pe piesa “Cum e dragostea”, artista revine cu un single ce vorbeste despre starile care cuprind orice persoana in urma unei despartiri. Amna a luat industria muzicala prin surpindere odata cu “Tell My Why”, un debut fulminant care a atins pozitii fruntase in tari precum Polonia, Spania, Argentina, Serbia, Grecia si Mexic. Au urmat lansari de success cu precum “Fara aer”, “Arme”, “In oglinda”, “Cires de mai” si “La capatul Lumii”.

Asculta   Amna feat. Dorian Popa – Nu poti sa ma uiti 

““Nu poti sa ma uiti” a luat nastere acum un an, chiar inainte de , dar am simtit ca nu era completa fara o voce masculina. Colaborarea cu Dorian a venit natural, fiind unul dintre prietenii mei apropiati”, spune Amna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *