Amna - E sarbatoare acum, single nou

Amna – E sarbatoare acum

loading...

Amna – E sarbatoare acum

Amna întâmpină Crăciunul cu piesa „E sărbătoare acum”. Single-ul debutează împreună cu un videoclip, care o surprinde pe artistă lângă bradul de Crăciun, şemineu şi ciorapii plini cu cadouri. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului. Amna cântă despre acel moment special din an când toată familia se reuneşte în jurul bradului. „E sărbătoare acum” este o piesă despre căldura sufletească, despre frigul de afară şi importanţa unui zâmbet într-un moment greu. Artista apare lângă şemineu şi un brad frumos împodobit. Este un peisaj idilic care completează imaginea ideală a unui Crăciun cu familia. Copii colindând şi cei dragi care se strâng în jurul mesei sunt evocaţi de versurile acestei melodii.

Amna ne îndeamnă să fim mai buni, să zâmbim, cu atât mai mult în această perioadă a anului. Artista a ales să lanseze single-ul fix în seara în care Moş Nicolae le aduce bunătăţi celor mici. „E sărbătoare acum” poate fi considerat un cadou pentru fanii artistei. Luna trecută ascultam piesa „Aproape cel mai departe”, colaborare dintre Amna şi Robert Toma, cu un videoclip cosmic fascinant. În această vară a debutat single-ul catchy „De câte X vrei tu”, compus de Marius Moga şi prezentat împreună cu un videoclip regizat de Alexandru Samedru. Amna, pe numele său real Cristina Andreea Musat este o cântăreaţă autohtonă de pop/dance, devenită cunoscută prin lansarea hitului „Tell Me Why”, colaborare cu Tom Boxer. Tânăra a studiat pianul şi canto la Liceul George Coşbuc. Primul său single a ajuns sus în topuri în ţări precum Polonia, Spania, Serbia, Grecia, Albania, dar şi în America Latină.

Asculta   Amna – E sarbatoare acum

Acest release are versurile scrisă de către artistă, iar piesa este produsă de către Adina Bold. Rădăcinile noului track provin de la finalul anului trecut, aşa cum a povestit Amna: Am scris acest colind anul trecut, în Ajunul Crăciunului. Când simt mirosul de brad şi cozonaci calzi, pur şi simplu mă loveşte inspiraţia. Am început să fredonez piesa, apoi versurile. Aşa că am lăsat cozonacii în cuptor, supravegheaţi de mama şi am fugit la studio să înregistrez piesa. Soţul meu s-a supărat un pic pe mine că am plecat chiar în Ajun, dar ştiam că o să iasă o treabă bună. „E sărbătoare acum” este o urare şi o încurajare spre a fi mai buni, mai fericiţi şi, nu în ultimul rând, să apreciem mai mult ceea ce avem.

Versuri – E sarbatoare acum

Lasa sa ninga
Sa mai spele din pacatele lor
Lasa-i sa cante
Sa ne-ncalzesca din nou inimile

Frigul de-afara
Face ca timpul sa se opreasca in loc
Da’ ce conteaza
Oamenii-s bine acum la casele lor

E sarbatoare acum si se-ntampla minuni
Cei dragi sunt langa tine
Iti spun ca-i sarbatoare acum
Te rog sa fii mai bun
Stii cat conteaza un zambet in plus

Din departare se aud multi, copiii cum rad
Colindatorii se indreapta spre case cantand
Ce bucurie sa va am langa mine acum
E sarbatoare si din suflet va urez ce-i mai bun

E sarbatoare acum si se-ntampla minuni
Cei dragi sunt langa tine
Iti spun ca-i sarbatoare acum
Te rog sa fii mai bun
Stii cat conteaza un zambet in plus

E sarbatoare acum si se-ntampla minuni
Cei dragi sunt langa tine
Iti spun ca-i sarbatoare acum
Te rog sa fii mai bun

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *