Amira – Lonely

loading...

Amira – Lonely

Dupa ce a colaborat cu Lidia Buble pentru super hitul “Le-am spus si fetelor” si a intrat in marea familie Roton, Amira lanseaza astazi primul single, pentru care a colaborat la muzica si text cu Adrian Sina. Piesa se numeste “Lonely”, vorbeste despre dragoste si toate sentimentele pe care ni le provoaca si este o piesa care dupa spusele Amirei, o reprezinta si ne reprezinta pe noi toti. Noua senzatie de pe scena muzicala din Romania, Amira, un nume cunoscut datorita popularei piese “Le-am Spus Si Fetelor”, lanseaza astazi o piesa, care speram sa-i alunge tristetea si singuratatea si sa o aduca mai aproape de fani.

amira - lonely

Cu o voce unica si un timbru special, Amira reuseste sa cucereasca din primele secunde ale oricarei piese. Tanara cucereste prin profunzimea cu care traieste fiecare interpetare. Tanara interpreta a reusit sa castige simpatia si admiratia lui Adrian Sina, Akcent, care ii este mentor in prezent, fiind si producatorul primului ei single. Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al indragitei Amira, “Lonely”.

Asculta   Amira – Lonely

Talentul Amirei in combinatie cu munca si determinarea sunt cheia reusitei, iar “Lonely” va ramane la sigur doar titlul piesei de debut, fanii si admiratorii alaturandu-se tinerei in viitoarea ei cariera de succes. Pe numele real Bugheata Amira Florentina, Amira este din Bucuresti, are 22 de ani si in prezent este studenta la Universitatea de Muzica Bucuresti.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *