Amadeus - Earth Song

Amadeus – Earth Song

loading...

Amadeus – Earth Song

Amadeus lanseaza azi videoclipul noii piese, „Earth Song”.  Earth Song este o compozitie complexa ce beneficiaza de un videoclip filmat in mijlocul naturii, in locuri superbe din Romania. Earth Song este o compozitie universala, cu care poate rezona oricine, indiferent de varsta, natie sau limba vorbita. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis apar ca patru zane ale naturii, langa Lacul Sfanta Ana, pe varful muntilor, in Ciucas si Bucegi, precum si langa o cariera de piatra din Dobrogea. Amadeus este formatia din Romania cu cel mai mare succes international, concertand in ultimii 15 ani in peste 30 de tari de pe patru continente.

Amadeus-Earth-Song-1

Compozitia cu totul speciala evolutia artistica a trupei ce a implinit de curand 15 ani de activitate. Piesa „Earth Song” a fost intepretata in premiera in cadrul celor doua concerte pe care trupa Amadeus le-a sustinut zilele trecute in Italia. Cu aceasta ocazie, artistele le-au transmis italienilor un mesaj de sprijin moral dupa tragedia petrecuta luna trecuta, cutremurul din centrul tarii, in urma caruia si-au pierdut viata si romani. Mesajul artistelor i-a impresionat pe spectatori, cu totii aplaudand initiativa laudabila a artistelor. Videoclipul “Earth Song”, semnat De Theo, a fost lansat pe canalul de YouTube Amadeus si va fi parte a unei campanii umanitare desfasurata in intreaga lume.

Asculta   Amadeus – Earth Song

„Traim vremuri in care goana dupa belsug material, tehnologia, refugiul in retelele de socializare ne alieneaza, ne indeparteaza de adevarata sursa de bine: natura. Suntem din ce in ce mai stresati, suntem sufocati de consumerism, relatiile umane sunt din ce in ce mai firave. Suntem stresati, unii dintre noi dezorientati in privinta directiei pe care sa o urmam in viata. Reconectarea cu natura ne poate oferi inspiratia si energia de a merge mai departe si de a vedea limpede calea pe care o urmam, declara Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *