Alya feat. Ralflo – Dor In Lipsa Ta

Alya feat. Ralflo – Dor In Lipsa Ta

E tânără, sexy şi dezinhibată. Vorbim de Alya, artista care are deja cinci single-uri şi colaborări de succes în Mexic, India şi Europa. Îi place să atragă atenţia persoanelor de sex masculin, iar piesele ei sunt dedicate acestora. Frumoasa bruneta, Alya revine in atentia publicului cu un nou single ce se intituleaza, “Dor în lipsă ta”. Ralflo s-a remarcat prin colaborări de excepție. După single-ul cu Temisan, “Cand nu ești a mea”, artistul de origine franceză vine azi cu o nouă piesă de dragoste, de această data, un feat cu Alya, “Dor în lipsă ta”.

foto-ralflo-1024x576

Ralflo are o traiectorie bogata si interesanta in cariera lui muzicala. Totul a inceput in Elvetia, unde a locuit 14 ani, desi el s-a nascut in regiunea Alsace din Franta, cu toate ca mama lui este italianca. Ralflo, pe numele real Rafael Verlaine, a locuit si un an in America, unde a lucrat alaturi de producatori renumiti precum Philippe Saisse, care a compus muzica pentru Tina Turner si David Bowie. In Romania a venit datorita faptului ca l-a cunoscut pe Keo in Geneva, Elvetia, iar cand a ajuns pe meleagurile noastre, Ralflo a avut sentimentul ca se “simte ca acasa”.

Asculta    Alya feat. Ralflo – Dor In Lipsa Ta

“Dor în lipsă ta este o piesă compusă de mine, muzical vorbind, versurile fiind scrise de Alya. Este o piesă de dragoste în care este vorba de o ceartă într-un cuplu. Mesajul din partea mea este: . Este mai bine să ne iubim decât să ne certăm! Sunt la prima colaborare cu Alya și mi-a plăcut de ea, atât că artistă cât și că persoană. Am mare încredere în ea și o să mai colaborăm cu siguranta”, spune Ralflo.

“Sunt la prima colaborare cu Ralflo. Este un băiat foarte sensibil și de la prima idee a compus o piesă extraordinară. Eu am scris versurile și m-am inspirat dintr-o fostă relație. “Dor în lipsă ta e o piesă de suflet atât pentru mine cât și pentru Ralflo și am făcut-o gândindu-ne la dor, în general, dorul de copii, de părinți, de iubiti…”, adaugă Alya.

Prima piesa produsa de Ralflo pentru Keo a fost “Give me your love”, care este de asemenea si un feat. intre cei doi. Au mai urmat piesa “Liber”, tot cantata de Keo, dar si single-uri pentru alti artisti de top, precum: Catalin Josan (“Don’t Wanna Miss You”), Proconsul (“Spargem gheata”), Vama (“Sarzkozy vs Gipsy”) si multe altele. Succesul pentru Ralflo a inceput in momentul in care piesa “Mi-e sete de tine” (Alb Negru feat. Ralflo & Rares) a ajuns in topurile muzicale romanesti, castigand premiile pentru “Best Song” si “Best Pop” la Media Music Awards in 2013. Pentru a nu uita succesul si momentul triumfului, Ralflo si-a tatuat pe bratul drept titlul piesei “Mi-e sete de tine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *