Alt Ego feat. Amy Tjasink - Get Wild (El Mukuka Remix),

Alt Ego feat. Amy Tjasink – Get Wild (El Mukuka Remix)

loading...

Alt Ego feat. Amy Tjasink – Get Wild (El Mukuka Remix)

Alt Ego lanseaza remixul piesei “Get Wild”, featuring Amy Tjasink. Direct din Africa de Sud, unde vioara, chitara si synth-urile electrice se imbina cu beat-urile energice, Alt Ego se situeaza in topul iTunes Dance Albums cu materialul discografic de debut lansat vara aceasta. Indiferent dacă este vorba de Elementul Acustic sau Alt Ego, am apreciat întotdeauna sprijinul publicului la concertele noastre din toată țara. În special, în timpul spectacolelor săptămânale de la Hotelul One and Only de la V & A Waterfront, reacția oaspeților internaționali (inclusiv Justin Bieber și DJ Snake) ne-a inspirat întotdeauna să credem că o să putem merge într-o zi spre țărmurile străine. Acest vis a devenit o realitate în această săptămână. La inceputul acestei saptamani, am semnat cu CAT din Romania, cunoscuta ca una dintre cele mai importante companii de muzica din Europa de Est, colaborand cu artisti precum Edward Maya, care si-a facut marca cu single-ul „Stereo Love”. 

“Suntem foarte entuziasmati ca am lansat remixul oficial al piesei «Get Wild», alaturi de El Mukuka, un producator de tropical house din Zambia si speram sa continuam sa lucram cu el la urmatorul album. După creșterea și succesul din Africa de Sud, suntem foarte entuziasmați să vedem cum este recepționată muzica noastră în Europa, deoarece piața sa este formată din atâtea genuri. Sosind recent în Croația și Olanda, am realizat că orice lucru unic și neobișnuit pare să facă o impresie grozavă. Sperăm că originalitatea în fuziunea muzicii noastre clasice, de casă, de dans și de tehnologie va face impactul dorit. Scopul nostru este de a fi auziti si de a lasa urmatoarele noastre internationale sa stie despre ce suntem cu totii.  O mulțime de mulțumiri deosebite noului nostru editor, John Fishlock, care a asistat la formalizarea înțelegerii cu CAT Music. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu John în viitor. Și înainte de a încheia subiectul Europei, există mai multe vesti bune în jurul unei alte oportunități interesante pe care o vom anunța săptămâna viitoare”, declara Alt Ego.

Asculta  Alt Ego feat. Amy Tjasink – Get Wild (El Mukuka Remix)

CAT Music are peste 3,5 milioane de abonați pe YouTube, cu peste 3 miliarde de vizualizări. Ei au, de asemenea, peste jumătate de milion de adepți în conturile lor de social media. Lansarea acestora în colțul nostru va aduce o influență majoră introducând Alt Ego în Europa. Călătoria Alt Ego a fost un proces de doi ani și credem cu adevărat că mai sunt multe de parcurs. Jody Abel (chitara, beatbox) si Callen Petersen (vioara) au format acest duo pentru a crea un hibrid intre muzica electronica si instrumentalul acustic. ”Get Wild” este primul single lansat de pe albumul de debut si au colaborat pentru remixul piesei cu El Mukuka, DJ si producator de top din Zambia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *