Allena – Mon Amour

loading...

Allena – Mon Amour

Cate povesti de dragoste, atatea declaratii si piese nascute din sentimente! Dragostea este cea mai sincera forma inspiratie de care ne bucuram cu totii. „Mon Amour”, semnat de Allena, este o fascinanta poveste de dragoste a unei fete care, in urma unei despartiri, este foarte dezamagita, crezand ca nu o sa isi mai gaseasca iubirea. Restul emotionantei povesti o descoperiti ascultand noul single. Allena este o tanara curajoasa si talentata, care astazi lanseaza o piesa de suflet, o dedicatie speciala adresata tuturor indragostitilor. Bucurati-va de timpul petrecut alaturi de jumatatea voastra.  Allena si-a dezvoltat propriul stil complex si eclectic, care combina ritmuri si reuseste astfel sa trasmita emotii tulburatoare in versurile piesei si prin interpretarea sa.

Download (1)

Allena este o artista de origine rusa, crescuta in Belgia, care a facut muzica de mic copil. Talentul l-a mostenit de la tatal sau, iar pasiunea i-a indrumat pasii spre cursurile Conservatorului Regal din Mons. Fiind expusa mai multor culturi si stiluri muzicale, Allena si-a dezvoltat propriul stil complex si eclectic, care combina ritmuri si reuseste astfel sa trasmita emotii tulburatoare in versurile piesei si prin interpretarea sa. Pentru Allena, muzica este pe primul plan in viata de zi cu zi, ea se exprima si îsi împartaseste sentimentele prin muzica sa cu lumea întreaga, considerând ca aceasta este un limbaj universal care atinge si uneste toti oamenii. Cu siguranta, cei care au vazut-o pe artista, au observat cum aceasta iubeste scena iar când se afla pe scena simte in largul ei, ca si cum ar fi acasa.

 Allena – Mon Amour

Allena este o artista harnica, talentata, orientata catre detalii, cu sensibilitatea si senzualitatea unei prezente feminine complexe, fiind sa îsi lase amprenta asupra muzicii. Allena stie ca talentul este un dar care trebuie sustinut de munca pentru a atinge succesul. De aceea, ea îsi respecta colegii de breasla si munca lor, cu toate acestea crede ca „fiecare are locul lui sub soare”. Prima expunere in fata publicului din Romania a avut-o in 2014 alaturi de producatorul Al Mike, prin single-ul “Give you all”, apoi au urmat colaborari cu George Dice si Omar de la Mandinga.

Loading...