Alisha - Tine Sus Umbrela

Alisha – Tine Sus Umbrela

loading...

Alisha – Tine Sus Umbrela

Interpreta Alisha, a lansat o noua piesa „Tine sus umbrela” , iar muzica si versurile sunt semnate de Mihai Ciucium, alias Mahay, cu care colaborează deja de doi ani. După ce ne-a cucerit cu melodiile ”O mie de idei” și ”Undeva”, Alisha lansează ”Tine sus umbrela”. Acesta a fost filmat timp de 1 zi si regizat de Octavian Kobzzon Malai. Alisha apare în imagini provocatoare, etalandu-si silueta perfecta si starnind astfel imaginatia multor barbati. Ideea piesei e foarte simpla, refrenul suna ca o prognoză meteo pentru toata tara, care indeamnă lumea sa uite de tot ce e negativ si sa „Tina Sus umbrelele!”, adica sa tina capul sus, pentru ca totul va fi bine.

„„Ţine sus umbrela” este o piesă de vară, dar în 2017 e ok să o lansezi şi mai spre iarnă, ca să facem faţă semnului minus din termometre. Melodia şi textul au fost compuse de producătorul muzical Mahay, iar videoclipul a fost produs de regizorul Octavian Kobzzon Malai. S-a filmat destul de rapid. Chiar am avut noroc. Am prins ultima zi caldă cu soare din mijlocul lui octombrie. Cu Mahay şi fratele său Cezar Ciucium (compozitor şi el) colaborez de doi ani. Tot împreună cu ei am lansat primul meu single de succes „O mie de idei. A fost un an productiv pentru mine”,a mărturisit Alisha.

Asculta  Alisha – Tine Sus Umbrela

Totodată, interpreta speră ca noul an va fi la fel de bun. „Deja lucrăm, alături de compozitorul Cezar Ciucium şi producătorul muzical Mahay la o piesă nouă, în limba engleză. Şi, desigur, aştept din partea ascultătorilor mei cât mai multă susţinere, iar eu, la rândul meu, promit să-i bucur cu cât mai multe melodii. Fundamentul acestei piese a fost pus acum doi ani, însă acum ne-am gândit că e momentul cel mai potrivit să o lansăm. Mi-a plăcut din prima când am ascultat-o și am zis, trebuie să fie piesa mea! Mulțumesc întregii echipe care a contribuit la realizarea acestui produs. Sper din tot sufletul să vă placă și să vă binedispună. Vă iubesc!”

”Am lansat piesa „Undeva”, alături de Flavy Deejay, iar la sfârşit de an s-a întâmplat ceea ce am aştepat demult a apărut primul videoclip din cariera mea muzicală la melodia „Tine sus Umbrela”. De asemenea, 2017 mi-a adus multe surprize, cea mai importantă a fost, desigur, succesul neaşteptat al primului meu single „O mie de idei”, care a prins priză la public şi a acumulat, doar pe canalul meu de Youtube, mai mult de 600 de mii de vizionări. O cifră bună, aş spune, pentru un artist nou în Republica Moldova, mai ales că piesa nu are nici videoclip şi a fost pusă pe un canal de youtube „no name””, a mărturisit Alisha.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *