Alisha feat. Flavy Deejay - Undeva

Alisha feat. Flavy Deejay – Undeva

Alisha feat. Flavy Deejay – Undeva

Dupa ce au dat lovitura vara trecuta cu piesa ”O mie de idei”, piesa care a avut mare succes pe piata muzicala, tanara artista a revenit in atentia publicului cu o productie muzicala alaturi de Flavy Deejay, cu o piesa deosebita, „Undeva”, care spera sa fie iubita de ascultatori si sa fie ascultata in casti la maxim. Alisha este nouă în showbiz-ul autohton și speră să cuprindă cât mai multe inimi cu vocea sa. In timp ce unii muncesc zile, saptamani si chiar luni intregi la o piesa, pentru Alisha si cei din proiect a fost suficient doar o seara ca sa aseze pe foaie toata creavitatea si asteapta deja sa-si culeaga roadele. Proiectul Alisha continua chiar daca nu au un clip la piesa „Undeva”,promit ca urmatorul single care va apare la sfarsitul verii va avea si un videoclip.

Flavy Deejay a fost cel care a prezentat varianta demo a piesei si fiind intr-o relatie de prietenie cu producatorul Mahay,a hotarat, sa faca o colaborare cu Alisha deoarece a stiut din start care ii sunt asteptarile. Alisha, Flavy Deejay si Mahay au venit cu cea mai recenta colaborare din showbiz. Alisha este noua in muzica autohtona si, se pare ca, a pasit cu dreptul aici. A fost cu muzica in gand de cand se tine minte si a inteles ca anume asta este si va fi viata ei. Alisha s-a nascut pe 14 iunie 1990, la Chisinau. Canta de la varsta de 4 ani, a studiat la liceul de muzica Ciprian Porumbescu, apoi a studiat colegiul de muzica Stefan Neaga din Chisinau, la canto popular. Alisha spune ca si-ar dori să cante alaturi de Carla’s Dreams, Delia dar și Raluca dacă vorbim de artiștii din Moldova și România.

Asculta  Alisha feat. Flavy Deejay – Undeva

Dupa succesul de care se bucura tanara si frumoasa Alisha, nu avea cum sa nu existe speculatii, precum ca cei doi au o relatie de dragoste. Producatorul Mahay spune ca intre el si Alisha exista o relatie de prietenie si colaborare. Mai spune el ca unde este munca multa nu e loc de iubire. Alisha declara la randul ei ca este singura, recunoaste ca a avut o relatie insa nu a mers din cauza geloziei. Acum este singura si se simte foarte bine asa. Ea spune ca pastreaza legatura cu fostul ei prieten si spera la o impacare .

„Totul sa intamplat foarte spontan. Nu ne-am gandit sa ne intalnim special pentru a compune piesa. Flavy i-a aratat lui Mahay un demo si i-a placut. Mi-a placut si mie si asa a inceput. In aceeasi seara am compus melodia integral si textul”, au povestit acestia.

“Sunt o persoană ca toți ceilalți muritori de rand, adică, deschisă, comunicabila, exigenta, rabdatoare. Intotdeauna îmi ating scopurile propuse, chiar daca e nevoie sa aștept mai mult timp, uneori până ani de zile”, spune Alisha.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *