Alina Eremia - NaNaNa, single nou

Alina Eremia – NaNaNa

loading...

Alina Eremia – NaNaNa

Ne pregătim intens de sezonul cald și mult nu mai lipsește până când vara își va intra în drepturi.  Alina Eremia ”fură startul” cu o  piesa perfecta pentru sezonul estival, “Nanana”. Cantareata s-a lasat imbracata in kilograme de lipici pentru acest nou material video plin de energie pozitiva. Piesa “Nanana” este produsa si compusa in studioul de productie Kazibo, impreuna cu Lu-K Beats, si se va regasi pe primul album solo pe care Alina Eremia il va lansa in toamna. Pentru ca totul sa fie perfect, cantareata a repetat mai bine de 20 de ore. Ea este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi, iar recent am ascultat-o cu un nou single, “Poarta-ma“. Alina s-a lansat prin intermediul trupei Lala Band, pentru ca apoi sa mearga pe cont propriu cu single-uri care aproape tot timpul au fost in topul difuzarilor: “Vorbe pe dos“, “Dulce si amar“, alaturi de DJ Sava si What’s Up sau “A fost o nebunie“.

alina-2-600x445

“Nanana este un one woman show. Este o piesa perfecta pentru sezonul estival. Am repetat foarte mult si, coordonata de Madalin, am construit o coregrafie urban-fusion care sa reflecte perfect starea piesei. Cireasa de pe tort este look-ul abordat pentru acest videoclip, acel second skin din glitter. Abia astept sa vedeti rezultatul final. Madalin este un dansator si un coregraf exceptional. Cand mi-a prezentat coregrafia am fost incantata si provocata in acelasi timp sa imi depasesc limitele. Mi-a insuflat increderea de care aveam nevoie, a avut rabdare sa imi explice pas cu pas dansul. Ma bucur tare mult ca am colaborat cu el si rezultatul este pe placul amandurora”, spune Alina Eremia.

Asculta   Alina Eremia – NaNaNa

“Coregrafia am construit-o alaturi de asistenta mea, Iulia Radu, utilizand o combinatie de miscari si stiluri, sau cum il mai numim noi in lumea dansului: Urban Fusion. Practic este un mix de stiluri de dans puse la un loc pentru a crea efectul caracterului”, spune Madalin Farc.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *