Alexandra Usurelu - Ramai gandul cel dintai, single nou

Alexandra Usurelu – Ramai gandul cel dintai

loading...

Alexandra Usurelu – Ramai gandul cel dintai

Alexandra Uşurelu a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Ramai gandul cel dintai“. Alexandra Usurelu il are invitat in cel mai nou videoclip al ei pe Marius Manole, iar impreuna ajung la spital in “Ramai gandul cel dintai“. Piesa “Rămâi gândul cel dintâi“ este compusă (muzică şi versuri) de Bobby Stoica, iar regia clipului noului single îi aparţine lui Florin G. Botea. Actorul Marius Manole este protagonist în noul videoclip alături de Alexandra Uşurelu. În videoclip, Alexandra este acompaniată de MUSE Orchestra. În mijlocul pregătirilor pentru dublul concert pe care îl va susține în Sala Mare a Teatrului Național din București pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Uşurelu lansează „Rămâi gândul cel dintâi“, unul dintre noile cântece care se vor afla pe al doilea album al său, însoțit de un videoclip în care actorul Marius Manole joacă extraordinar rolul unui medic orb „care taie pe cord“.

Alexandra Usurelu_Ramai gandul cel dintai

„Vă prezint „Rămâi gândul cel dintâi“, unul din cântecele noi de pe următorul meu album, ce vor fi cântate în concertele de la Teatrul Național București, din 30 ianuarie 2017. Marius Manole este “orbul care taie pe cord“, rolul celui care umblă la întâmplare prin sufletele noastre și îi mulțumesc pentru prezența extraordinară în videoclipul acestui cântec. Mulțumesc, Marius Manole, Muse Quartet, Muse Orchestra, Simona Semen, Florin G. Botea, Flori, Sara, Flautistu Mircea Adrian și Bobby Stoica, pentru muzică și ideea minunată a clipului!”, a scris astăzi Alexandra Uşurelu cu ocazia lansării noului single.

Asculta   Alexandra Usurelu – Ramai gandul cel dintai

La randul sau, Marius Manole, actor la Teatrul National din Bucuresti, cu o bogata activitate artistica pe toate scenele de teatru din Romania, atat independente, cat si institutionalizate, ne spune de ce s-a alaturat proiectului Alexandrei Usurelu: “Imi place cum exista, imi place discretia cu care isi face loc in lume. Muzica ei mi se potriveste perfect. Mi-a placut mult sa lucrez cu ea. Alexandra Usurelu e un om care aduna in jurul ei energiile pozitive, le da glas si ii face pe oameni putin mai fericiti.”, incheie actorul.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *