Alexandra Stan feat. Jahmmi - 9 Lives, single nou

Alexandra Stan feat. Jahmmi – 9 Lives

loading...

Alexandra Stan feat. Jahmmi – 9 Lives

Alexandra Stan începe anul în forţă prin lansarea videoclipului „9 lives”, piesa de pe albumul “Alesta”, lansat în România pe 9 martie anul trecut. „9 lives” de-al 6-lea single de pe albumul “Alesta” pentru care artista a filmat clip. Videoclipul a fost filmat şi regizat de Criss Blaziny, artistul cu care Alexandra a colaborat şi pentru piesă “Au gust zilele”, lansată vara trecută. Piesa e produsă de bulgarul, Boris Milanov, şi este feat cu un artist reggae tot din Bulgaria, Jahmmi. Videoclipul in care Alexandra surprinde printr-o schimbare temporara de look, este unul care descrie perfect artista: indrazneata, curajoasa si determinata. Alexandra traieste intens fiecare clipa fie ca este pe scena, in studio sau intr-o zi obisnuita.

alexandra-stan-2017-800x445

Aproape toate piesele lansate de Alexandra Stan anul trecut, se afla in topul difuzarilor. Artista romanca este atat de apreciata in afara tarii, inca isi programeaza cateva turnee bune pe an, ca sa ajunga in Asia, America si Europa. După turneul de promovare în Asia, în primăvară anului trecut, difuzări în topurile muzicale internaţionale şi numeroase apariţii publice, dar şi datorită succesului unor piese precum “We Wanna”, “I did it mama”, “Balans”, “Ecoute” şi “Boom Pow”, Alexandra Stan s-a hotărât să filmeze încă un clip pentru o piesă de pe acest album.

Asculta  Alexandra Stan feat. Jahmmi – 9 Lives

“Piesa este despre puterea de a te ridica şi de a te reinventa. Clipul l-am filmat în Constanţa, în locurile dragi mie, aici unde am cea mai bună energie. Am ales că locaţii portul maritim, valea portului dar şi parcul din copilăria mea. Chiar dacă a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat şi faptul că am filmat acasă au transformat totul într-o experienţă frumoasă”, povesteşte Alexandra.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *