Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana)

loading...

Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana) 

Alexandra Stan ne prezinta un nou videoclip ,“Écoute”, de data aceasta in colaborare cu baietii de la Havana. Deși iubeste marea și vara, Alexandra Stan a ales să filmeze videoclipul noului single “Écoute”, un featuring cu Havana, în creierul munților, înconjurată de zăpadă. La inițiativa artistei, întreaga echipă s-a înarmat cu haine groase pentru a merge în zona Obârșia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des în copilărie împreuna cu familia din partea mamei, care își are rădăcinile acolo.

Alexandra Stan - ecoute

Filmat în luna martie, când pe Transalpina erau -15˚C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripeții pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe vârful muntelui era imposibil cu mașina, cântăreața a fost trasa cu ratrakul împreună cu echipa ei. Pentru filmări, au transformat refugiul salvamontiștilor de la Transalpina Ski Resort într-o cameră de make-up și dressing pentru a fi gata de filmare.

Asculta  Alexandra Stan – Ecoute (feat. Havana)

In videoclipul “Écoute”, filmat de Khaled Moktar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop”, “We Wanna”, regasim o lume plina de inocenta, puritate, fidelitate si fragilitate, in care cainele Husky si calul alb sunt metafore ale personalitatii artistei.

“Cred ca intr-o viata anterioara am fost zeita. Piesa “Écoute” e foarte orientala, mi se potriveste de minune si imi place sa o numesc “dansul iubirii”. “Écoute” e despre dragostea pura, fara bariere, care nu te limiteaza”, a marturisit Alexandra Stan despre noul ei single.

Single-ul “Écoute” unește culturi: Alexandra Stan este româncă, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisșnău), Nadir (Irak) și Sorin Seniuc (România). Havana a depășit granițele țării cu hiturile lor “Vita bella” și “Que sera, sera”, iar acum Alexandra Stan prezintă trupa și fanilor ei, prin colaborarea lor pentru piesa “Écoute”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *