Alexandra Stan - Boy Oh Boy, single nou

Alexandra Stan – Boy Oh Boy

loading...

Alexandra Stan – Boy Oh Boy

Dupa multa munca si implicare pentru noul single, Alexandra Stan lanseaza “Boy Oh Boy”, o piesa pop cu influente reggae, pentru al carei videoclip artista a mers pana in Kuala Lumpur, Malaezia. Videoclipul piesei „Boy Oh Boy“ a fost realizat de echipa NGM Records, fiind regizat catre Bogdan Paun. Imediat după promovarea albumului „Alesta“, cu două turnee în Japonia şi concerte în ţări precum India, Spania, Turcia, Italia, Anglia, Irlanda şi multe altele, Alexandra Stan a început să lucreze în studio la noi piese, pe care să le lanseze cu propria casă de producţie, Alexandra Stan Records. Lansarea oficiala a clipului va avea loc pe 30 iunie. Asa cum ne-a obisnuit de-a lungul timpului, Alexandra Stan a optat pentru o piesa cu un vibe pozitiv si plin de energie, sigle-ul “Boy oh boy” fiind scris chiar de catre ea, in colaborare cu Marius Mirică și Andy Grasu. Noul single mai poarta o premiera pentru Alexandra: este produs de Alexandra Stan Records.

“Am o afinitate pentru Asia, iar prin noul clip mi-am dorit sa surprind cultura asiatica si atmosfera de pe strada, oamenii, obiceiurile lor. Am avut parte de persoane foarte dragute, care ne-au ajutat cu filmarea si chiar isi doreau sa apara in clip. A fost o experienta de neuitat. Vreau să lansez ceea ce îmi place, să nu ţin cont de trend-uri şi să nu grăbesc procesul de creaţie doar pentru că trebuie lansat ceva. „Boy Oh Boy“ e ca un mix de stiluri. Aş zice că e o piesă mai ’90’s aşa, dar adusă în contemporan“. marturiseste Alexandra Stan.

Asculta  Alexandra Stan – Boy Oh Boy 

Anul 2017 a inceput cu schimbari pentru Alexandra Stan. Imediat dupa promovarea albumului “Alesta”, cu doua turnee in Japonia si concerte in tari precum India, Spania, Turcia, Italia, Anglia, Irlanda si multe altele, Alexandra Stan a inceput sa lucreze in studio la noi piese, pe care sa le lanseze cu propria casa de productie  Alexandra Stan Records.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *