Alexandra Stan – Boom Pow

loading...

Alexandra Stan – Boom Pow

Strans legata de locul natal, Alexandra Stan arata inca o data faptul ca nu uita de unde a plecat, lansand astfel un videoclip de online pentru piesa „Boom Pow”, pe care l-a filmat in diferite locuri din Constanta, dar si in fata blocului in care locuieste.Clipul vine ca o rasplata pentru sustinerea fanilor Alexandrei Stan, care au adus videoclipului „Ecoute” peste 10 milioane de vizualizari. „Iubesc vara si apa, sunt copilul marii.

music-picture(8)

Alexandra Stan a colaborat cu cei de la Havana pentru piesa Ecoute, iar recent am ascultat-o alaturi de Criss Blaziny cu Au gust zilele, iar alaturi de celalalte fete de la Global Records a lansat piesa Call the Police. După modelul clipului „I did it, Mama”, unde Alexandra Stan este înconjurată de peste 30 de bărbați, și în „Boom Pow” artista are în jurul ei admiratori de sex masculin. Alexandra Stan este prezentă în topurile din România cu piese precum „I did it, Mama” și „Ecoute”, de pe albumul „Alesta”.

Asculta   Alexandra Stan – Boom Pow

„Iubesc vara și apa, sunt copilul mării. Mi-am dorit demult un „hometown video”, iar versurile „Boom Pow” se potrivesc perfect cu starea orașului Constanța, pe care îl ador. Întregul album ”“Alesta”” e ca un energizant, iar “”Boom Pow”” este cu siguranța invitația către dans și către o stare bună”, spune Alexandra Stan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *