Alexandra Stan - Balans feat. Mohombi, single nou

Alexandra Stan – Balans feat. Mohombi

Alexandra Stan – Balans feat. Mohombi

Dupa ce in vara aceasta am ascultat-o cu We Wanna și I Did It Mama, Alexandra Stan revine cu un nou featuring, de data aceasta alaturi de Mohombi. Cantareata se pregateste sa lanseze si un nou album, Alesta, iar pana apare materialul discografic, Alexandra Stan pregateste un turneu in Japonia, tara in care in continuare se afla pe primele locuri in topurile de radio si de vanzari.

Alexandra Stan_Mohombi_Balans

Balans este o colaborare intre mai multi producatori si compozitori de succes, printre care Sebastian-Alexandru Barac, Marcel Botezan, Breyan Isaac si Mohombi. Alexandra Stan si Mohombi au filmat deja videoclipul piesei Balans, pe care il vor lansa in cateva zile.

Asculta  Alexandra Stan – Balans feat. Mohombi

Mohombi a colaborat si cu Nicole Cherry, spre sfarsitul anului trecut lansand piesa Vive la Vida. El s-a bucurat de un super succes datorita piesei Habibi (I Need Your Love), produsa de Costi Ionita si pe care apareau Shaggy si Faydee. Alexandra Stan a lansat la finalul anului trecut piesa I Did It, Mama, iar impreuna cu Inna si Daddy Yankee au cucerit topurile de vara cu We Wanna si in plus a cantat cu Dorian pe Motive.

Alexandra a ”rupt” pur și simplu anul trecut, alături de Inna și Daddy Yanke. Melodia lor, ”We Wanna”, are peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, a lansat o piesă la fel de ”dansabilă”, iar Mohombi nu face decât să îi dea o notă exotică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *