Alex Parker - Tropical Sun, single nou

Alex Parker – Tropical Sun

loading...

Alex Parker este cel mai tânăr, fresh şi inovativ producător al momentului şi ne oferă, încă de la single-ul de debut, “Tropical sun”, un sound electro ce rupe tiparele genului şi care îl transformă într-un adevărat “as în mânecă” lui Marius Moga. „Tropical Sun” este o piesă compusă pentru playlistul de vară, care îmbină mai multe stiluri muzicale. Piesa ”Tropical Sun” este compusă încă de anul trecut de Parker și Marius Moga, însă nu a fost lansată mai devreme pentru a putea fi reevaluată până la cele mai mici detalii.

alex-parker-24032016

Videoclipul este menit să arate puterea muzicii bune, capabilă să ne transforme în oameni care nu se tem să îşi elibereze trupul şi să danseze până la ultima suflare. Parker a reușit să își dezvolte un sound aparte care se ridică la standardele industriei muzicale internaționale și care împlinește, totodată, dorința publicului de a se lăsa pătruns de energie și emoție atunci când ascultă muzică. Secretul lui este combinarea elementelor unor genuri diferite într-un “tot” muzical armonios.

Asculta  Alex Parker – Tropical Sun

„Tropical sun” este o piesă de vară, plină de energie, compusă de Alex Parker cu mine în studiourile DeMoga Music, încă din iunie anul trecut. Am lucrat 1 an să o perfecţionăm, am făcut 10 variante de mix, master, până ne-a plăcut atât de tare încât să o ascultăm pe repeat, ceea ce sper să faceţi şi voi. Cred foarte mult în ‘Tropical Sun” şi în talentul lui Alex Parker“, a spus Marius Moga.

Primul contact al lui Alex cu muzica s-a întâmplat cand el avea doar 6 ani și lua, riguros, lecții de pian de la un vecin. La 13 ani, Parker deja sustinea concerte alături de o trupă rock. De atunci, Alex a călătorit în toată țara, dar și în Europa, însoțit de diverse formații și aducând un mix de genuri, de la pop la metal, totul în timp ce își dezvolta abilitățile în sound design, producție muzicală și masterizare.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *