Alex Parker feat. Misha Miller - Fix Your Heart, single nou

Alex Parker feat. Misha Miller – Fix Your Heart

Alex Parker feat. Misha Miller – Fix Your Heart

Alex Parker a colaborat cu Misha Miller pentru noul single ”Fix Your Heart”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Păun.  Alex Parker este unul dintre numele promitatoare ale momentului. Clipul, realizat in regia lui Bogdan Paun, il surprinde pe Alex Parker intr-o poveste de dragoste incerta, incarcata cu flashback-uri, ce se concretizeaza la fiecare refren si explodeaza cu emotii si energie. Alex Parker si Misha Miller s-au cunoscut in cadrul TIMC (Transfagarasan International Music Camp), organizata de Roton. Artista originara din Republica Moldova a lansat recent “Sacred Touch”, in colaborare cu Manuel Riva. Alex Parker este unul dintre cele mai promițătoare tinere talente ale momentului. 

Parker a avut primul contact cu muzica la vârsta de 6 ani, când a început să ia lecții de pian, iar de la doar 13 ani a început să cânte pentru prima dată live. La doar 21 de ani, Alex a bifat deja colaborari cu artisti mari din Romania, atat ca producator (Delia, Morandi, Amna etc), dar si in calitate de artist – “Synchronize” (feat Alexandra Stan). Inspirata din ultimele lansari ale lui Calvin Harris, Zedd si The Weeknd, piesa a inceput de la un demo pe care Alex i l-a trimis lui Marius Moga, care se afla in Los Angeles in perioada aceea. In procesul de creatie s-au alaturat Ryanna Stearns (Akazi), Marius Mirica (Narcotic Sound) si Misha Miller.

Asculta  Alex Parker feat. Misha Miller – Fix Your Heart 

„Pe Alex l-am cunoscut in tabara de muzica organizata de Roton, unde ne-am imprietenit foarte repede. Ideea de a lucra impreuna a venit natural, amandoi fiind pe aceeasi lungime de unda”, spune Misha Miller

De-a lungul timpului, colaborările cu trupe precum The Speakers, East Roots și Blue Pulse i-au permis să evolueze ca producător, având totodată concerte în locații importante din România, UK și Belgia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *