Alessio Paddeu – Take my hand

loading...

Alessio Paddeu – Take my hand

Alessio Paddeu, italianul care a cucerit publicul si juriul in al patrulea sezon X Factor, unde a ajuns in marea finala, lanseaza primul sau single „Take my hand/Io e Te”, atat in limba italiana, cat si in engleza. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single.

Alessio-Paddeu-take-my-hand-io-e-te-videoclip

Videoclipul este regizat de catre Fausto Petronzio si a fost filmat pe parcursul unei zile in Italia, in provincia Formia, alaturi de doi tineri actori italieni: Rebecca Bardellino si Fabrizio Ferrara. Va propunem sa ascultati Alessio Paddeu – Take my hand.

Asculta  Asculta Alessio Paddeu – Take my hand

In 2015, Alessio a colaborat cu NiCK (N&D) pentru o piesa cu versuri in limba romana – „O jumatate”, iar acum, la inceputul lui 2016 lanseaza o prima piesa solo, compusa de catre baietii de la DeepCentral, alaturi de Ileana Popescu. Pentru varianta in limba italiana, textul a fost scris de catre insusi Alessio.

Alessio Paddeu – Io e te

Nascut si crescut in Italia, Alessio s-a stabilit de aproape un an in Romania, dupa participarea de la X Factor. Mai mult, Alessio a participat la numeroase festivaluri de muzica, printre care Fetivalul International de Muzica Usoara „George Grigoriu”, ca invitat special.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *