Alessia - Vino-ncoace, single nou

Alessia – Vino-ncoace

loading...

Alessia – Vino-ncoace

Alessia lanseaza un single de vara, o piesa energica si un videoclip plin de culoare, “Vino-ncoace”, o colaborare Sprint Music si Code Production. In premiera, cantareata si-a creat singura tinutele pentru noul sau clip, atat pentru ea cat si pentru dansatoarele sale. Alessia este o artistă care contribuie la compunerea propriilor melodii și își dorește ca fiecare melodie să aducă ceva nou și să exprime o parte din personalitatea ei. Alessia, pe numele real Elena Baboia, este o tanara constanteanca ce si-a inceput cariera muzicala de la varsta de 14 ani, iar in prezent este considerata o noua revelatie a muzicii dance/house din Romania.

alessia

Alessia, a făcut parte din trupa Oxygen, și de la vârsta de 14 ani urmează cursuri de canto, dans și imagine, pentru a-și dezvolta abilitățile necesare unui artist complet. Piesele ei “Boronasoupo” si “Find me (Ale, Ale)” au cucerit topurile muzicale romanesti si nu numai, iar show-urile absolut incendiare si coregrafiile spectaculoase au propulsat-o in randul celor mai in voga artisti ai momentului.

Asculta  Alessia – Vino-ncoace

“Piesa “Vino-ncoace” m-a prins de la prima auditie si imi doresc sa ii prinda si pe cei care o vor asculta. Este compusa de echipa Code Production, sunt la prima colaborare cu ei si am lucrat foarte bine impreuna. Clipul l-am filmat cu Simion R. Stefan. Ne-am distrat foarte bine la filmari, nici nu se putea altfel fiindca am fost inconjurata de o parte din echipa mea care ma insoteste la toate concertele.

Tinutele mele si costumele fetelor sunt create de mine special pentru acest videoclip si sunt foarte fericita ca am reusit sa fac asta”, spune Alessia. “In afara de dansatoarele mele am fost la prima colaborare pentru filmarile videoclipului cu toti cei care au participat la realizarea acestuia cat si cu producatorii piesei, de la regizorul Simion R. Stefan, makeup-ul, care a fost realizat de Scandalos make-up, si hairstyle – de care s-a ocupat Paul Studio, Paul Balaneanu si echipa lui”, a mai completat artista.

În 2010 lansează primul single „Boro na sou po” care devine rapid un hit, fiind una dintre cele mai difuzate piese ale anului și primind în 2011 premiul „New Entry Top Hit” la Romanian Top Hits. În 2011 apare cel de-al doilea single „Find Me (Ale, Ale)” care de asemenea se bucură de un mare succes în rândul publicului situându-se în Top 10 cele mai difuzate piese ale verii, conform clasamentului întocmit de Media Forest.

La începutul anului 2012 a lansat cel de-al treilea single intitulat „Everyday” lucrând la realizarea lui cu Boier Bibescu, Preston, Chucho, Don Baxter. Pentru sfârșitul anului a pregătit single-ul intitulat sugestiv „Ale Kumaye”, produs de Allexinno & Starchild. Piesa urmează aceeași linie ca precedentele, fiind veselă și dinamică.

 

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *