Alessandro Danescu - Me and You, single nou

Alessandro Danescu – Me and You

loading...

Alessandro Danescu – Me and You 

Alessandro Danescu, un tânăr artist care își face debutul pe piața muzicală, lansează alături de Cat Music piesa și videoclipul „Me and you”. Single-ul de debut al lui Alessandro Danescu a fost produs de cântăreț alături de Militaru Cristian Gabriel. La compoziție au mai lucrat Irina Florea, Bunghez Alexandru și Ștefan Paraschiv. Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto. După numai o zi de la lansarea piesei “Me And You”, Alessandro Danescu a reușit să se plaseze pe locul #93 în topul nostru 100 Romanesc. Un impact destul de puternic pentru început.

Alessandro Danescu este un tânăr născut în București, care a reușit să-i atragă atenția lui Bogdan Toma prin timbrul său special și prin vocea lui puternică. Astfel, el a ajuns în studiourile Voices Media, locul în care a luat naștere prima lui piesă, „Me and you”.

Asculta   Alessandro Danescu – Me and You 

„Pentru mine, „Me and you”, este o piesă în care m-am dedicat sufletește și pe care am trăit-o din plin. Reprezintă o iubire rară, pe care doar o dată în viață o poți avea”, a spus Alessandro Danescu.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *