Alessandra - J'adore, single nou

Alessandra – J’adore

loading...

Alessandra – J’adore

Alessandra, lanseaza piesa “J’adore”,o piesa ce ne face sa ne bucuram de seri lejere si relaxante.  Alessandra pe numele sau real Alexandra Stanciu, canta de la varsta de 4 ani. Tanara a avut o relatie armonioasa cu lumea artistica, fiind pasionata de actorie, reusind sa joace pe scena Teatrului municipal “Gheorghe Pastia” din Focsani, castigand totodata si peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale de muzica. Piesa de debut, “Eres Mi Vida” a fost mai mult decat o piesa de succes, a propulsat-o in topul preferintelor fanilor si in atentia industriei muzicale. Popularitatea piesei a depasit granitele Romaniei, iar urmatoarea lansare “Khalia” a urmat firesc acelasi traseu reusit.

music-picture-41-720x415

Artista de doar 19 ani, a inregistrat colaborari cu Criss Blaziny pe piesa “Adio, Da’ Ma Intorc” dar si alaturi de Iana, “Aja Mara” piesa cu ajutorul careia au teleportat fanii intr-un cadru oriental desfatandu-i cu vocile lor melodioase. Fiindca abia asteptam vara, noua piesa “J’adore” promite sa fie exact soundtrack-ul pe care sa ne bucuram de seri lejere si relaxante.

Asculta, Alessandra – J’adore

Despre piesa, Alessandra declara, “ este facuta dupa o reteta noua pe care n-am mai incercat-o…Echipa Mixton Music din care fac parte de mai bine de un an a pus in acelasi recipient o doza de comercial, o doza de sinceritate si una de emotie si a iesit ceva frumos, care pe mine ma face sa dau replay”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *