Ale Blake feat. Nosfe - Turist, single nou

Ale Blake feat. Nosfe – Turist

loading...

Ale Blake feat. Nosfe – Turist

Dupa hituri cu versuri in limba engleza, Ale Blake lanseaza prima ei piesa cu versuri in limba romana, „Turist”, o super-colaborare cu Nosfe. Daca Ale Blake ne-a surprins prin colaborarile cu Sasha Lopez, cu milioane de vizualizari pe YouTube si primele locuri in topurile muzicale internationale, Nosfe a lansat hitul „Condimente”, alaturi de Ruby, care in cele 4 luni de la data lansarii aduna aproape 40 de milioane de vizualizari, iar recent, albumul „Arca lui Nosfe”. Single-ul „Turist” este compus de catre Theea Miculescu si Nosfe, iar productia realizata de catre Ivan Caragia. Videoclipul este regizat de catre SAN (Anton Sandu) si aduce personajele interpretate de catre cei doi artisti in doua planuri, unul real si unul grafic.

nosfe

„Eu și Ale Blake ne-am apucat de muzică în 2002. Prima noastră piesă împreună a fost înregistrată în 2003, dar nu a ieșit niciodată din modestul nostru studio. În toți acești 14 ani, ne-am propus foarte des să facem o piesă ca ”Turist”. Iată că astăzi s-a întâmplat și sunt extrem de fericit pentru acest lucru. O iubesc pe Ale cu toată inima mea, împreună iubim muzică, la rândul nostru am fost ‘turiști’ in viata cuiva si alti oameni au fost ‘turisti’ in viata noastra. Asadar, auditie placuta, stiu ca o sa va regasiti in versurile acestei piese”, declară Nosfe.

Asculta Ale Blake feat. Nosfe – Turist

„Piesa ”Turist” a fost, în primul rând, o provocare pentru mine. Însă, ce-i drept, atunci când am ascultat textul, pur și simplu, am simțit că trebuie să fie a mea! Ideea de a colabora cu vărul meu mi-a venit tot în momentul în care am ascultat versurile. Ne reprezintă extrem de mult pe amândoi. Avem o poveste de viață foarte interesantă și cred că a fost momentul potrivit pentru a face o piesă împreună”, declară Ale Blake.

„Clipul a ieșit exact cum ne-am dorit. E simplu, sincer, curat și cred că transmite destul de mult. Ne-am distrat foarte mult la filmări, căci e imposibil să nu ne distrăm când suntem împreună. Nu am avut parte de peripeții, însa scena cu piscina a fost destul de greu de filmat; nu știu să înnot, mi-e și frică de apă și mi-a luat cam o oră pentru a filma acel cadru, piscina fiind adâncă și eu așezată pe un scaun în apă”, a detaliat Ale.

Ale Blake, Sasha Lopez si Broono, a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Weekend”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de publicul din intreaga lume, din America Latina, pana in Asia si Europa. Nosfe a lansat recent al 5-lea album solo din cariera, „Arca lui Nosfe”, iar anul 2016, pana in prezent, inseamna si albumul de debut al trupei Satra Benz – „O.S.O.D”, al carui membru este, si mega-colaborarea cu Ruby pentru single-ul „Condimente”.

Versurile melodiei „Turist“

Cum iti permiti sa ma
Suni cand sunt singura
Si sa ma-ntrebi daca mi-e dor

N-am nici o busola, no
Si nu sunt de aici deloc
Ratacesc mult prea usor

Eu nu vreau bagaje emotionale
Nu, nu
Eu nu

Zi-mi de ce
Le cari pe ale tale
Acum, acum

Stii ceva
Eu m-am saturat deja
Viata mea nu-i un hotel deschis

Pleaca, da
Inima mea nu-i casa ta
Tu ai fost doar un turist

Imi iau inima la loc
Hai, minte-ma, te provoc
Oricum n-ascult ce-ai de spus

Du-te, e tarziu deja
Nu privi in urma ta
Asta e un zbor doar dus

Eu nu vreau bagaje emotionale
Nu, nu
Eu nu

Stii ceva
Eu m-am saturat deja
Viata mea nu-i un hotel deschis

Pleaca, da
Inima mea nu-i casa ta
Tu ai fost doar un turist

Am fost turist in viata prea multor femei
Dar acum biletul meu nu-i dus-intors, la tine vreau sa raman
Vreau sa te ascult, sa-ti vizitez gandurile plangand
Razand sa calcam, noi goi, pe pamant

Ca trenul asta m-a lasat de multe ori intre statii
Si eu m-am multumit doar cu ocazii
M-am pierdut pe toate strazile astea fara indicatii
Si-am crezut ca pot sa fiu acasa oriunde, ca nomazii

Am bagaje pe care nici nu le mai vreau
Si vederi din locuri in care nu stau
Tu esti destinatia la care am sa ma opresc
Fa-mi check-in-ul in inima ta, lasa-ma sa ma cazez

Stii ceva
Eu m-am saturat deja
Viata mea nu-i un hotel deschis

Pleaca, da
Inima mea nu-i casa ta
Tu ai fost doar un turist

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *