Akcent - Isabel, single nou

Akcent – Isabel

loading...

Akcent – Isabel

Akcent incepe anul cu o noua piesa in limba engleza, un track care duce mai mult spre o balada dance unde gasim si sound-ul unei chitare, ”Isabel”. Adrian Sina a avut parte de un an bun in 2016, cand a reusit sa stranga peste 200 de milioane de views pe Youtube, adunate fiind vizualizarile propriului sau proiect, dar si a artistilor pentru care a produs. Pentru 2017, Adi Sina planuieste un nou album Akcent si showuri live alaturi de trupa sa. Cel mai recent single lansat de Akcent a fost in featuring cu Lora, ”Lasa-ma asa”, dar a colaborat si cu Reea pentru ”Rain”, iar pentru Lidia Buble a venit cu ”Ma certi” si cu recentul hit in colaborare cu Matteo, ”Mi-e bine”.

akcent

Akcent este o formație de muzică dance și Pop din România, originară din București. Aceasta a fost formată în anul 1999 de producătorul, compozitorul și cântărețul Adrian Sînă, alături de cântăreața de muzică pop Ramona Barta. Duetul dintre cei doi a reprezentat un succes destul de mare. Ulterior, formația și-a schimbat formatul și a luat un chip de boy-band prin alăturarea în formație a lui Marius Nedelcu, Mihai Gruia și Sorin Brotnei. Aceștia au fost aduși de către Adrian Sînă. Primul lor single, „Ultima vară” a fost un hit de vară ce a fost receptat destul de bine atât de criticii muzicali, de public, cât și de radiourile din România. Însă trupa a urcat către faimă odată cu schimbarea compoziției formației și a discului single „Ți-am promis”. Astfel fiind numită „trupa Bravo” în 2002 de către revista de adolescenți.

Asculta  Akcent – Isabel

Akcent este una dintre trupele cu o prezenta constanta pe piata muzicala romaneasca. Desi s-a confruntat cu probleme de componenta, Akcent a avut puterea sa treaca peste acest impediment si a continuat sa lanseze hituri dupa hituri.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *