Akcent feat. Lidia Buble - Serai, single nou

Akcent feat. Lidia Buble – Serai

loading...

Akcent feat. Lidia Buble – Serai

Akcent o aduce alaturi de el pe Lidia Buble pentru o noua piesa dance, cu influente orientale, ”Serai”. Trackul apare cu un videoclip de imagine, cu o Lidia Buble senzuala si multe jocuri de culoare. Odata cu aceasta piesa, Akcent lanseaza si albumul ”Love the Show”, toate insotite de videoclipuri de imagine. Pe langa featuring-ul cu Lidia Buble, Adi Sina i-a mai adus alaturi de el pe Amira, Sandra N, Cojo si Andrei Vitan si le gasiti pe toate mai jos.

12745855_856396991137953_1061069333714148203_n

”Fanii sunt cei care au un cuvant de spus in tot ce fac eu. Am inteles dorinta lor ca vor sa traiasca muzica Akcent ca o experienta, sa primeasca un intreg concept iar albumul  ”Love the Show” aduce o multime de piese noi, sound-uri noi si videoclipuri diferite, menite sa creeze o anumita stare. Voi sunteti cei care veti alege urmatorul single si urmatorul hit, eu creez muzica dar fanii sunt cei care fac hiturile pe YouTube, in Shazam, la radio si in cluburi! Multumesc tuturor celor au incredere in mine, enjoy the music & love the show”, declara Adrian.

Asculta  Akcent feat. Lidia Buble – Serai

Peste 50 de oameni au fost implicati in productia pieselor si a videoclipurilor de pe albumul ”Love the Show”. 16 colaboratori vocali, 10 videoclipuri noi, 8 voci masculine, 7 voci feminine si 3 bonus trackuri ce au strans deja peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Toti acesti oameni au fost reuniti de Adrian si echipa lui talentata in studiourile Akcent Music.

Videoclipurile au fost gandite si regizate de echipa NGM Creative: Bogdan Paun si Alex Muresan alaturi de Catalin Alionte. Cei trei tineri creativi au lucrat cu Adi si casa de discuri Roton si la albumul anterior – „Around the world” – ce a strans peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube din opt videoclipuri.

AKCENT pregateste un nou turneu mondial de promovare al albumului ”Love The Show” ce include deja concerte in SUA, India, Pakistan, Rusia, Turcia, Albania, Grecia, Bulgaria, Spania. Pentru Romania, Adi a lansat deja un show live cu trupa, o alternativa pentru concerte ce va fi sustinuta printr-un spectacol exploziv ce va fi anuntat in curand.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *