Akcent feat. Amira - Gold, single nou

Akcent feat. Amira – Gold

loading...

Akcent feat. Amira – Gold

Akcent lanseaza o noua piesa, in care sound-ul viorii e dominant ”Gold”. Noul single, un featuring cu Amira, apare direct cu un videoclip filmat in Oman, in desert, printre dunele de nisip. Melodia este compusă de Adrian Sînă împreună cu Amira. Videoclipul piesei „Gold” a fost filmat într-o locație de lux din Oman, Dunes by Al Nadha din Muscat, desprinsă parcă din poveștile idilice din „O mie și una de nopți”, în care architectura arabă se îmbină cu ariditatea și asprimea deșertului, dar și cu vegetația luxurintă sau dotarile de ultima generație. În acest peisaj de poveste, regizorii videoclipului, Bogdan Paun și Cătălin Alionte, au gândit o poveste de dragoste în care Amira este o fata morgana modernă, în căutarea iubirii neprețuite.

akcent gold

Adrian Sînă, liderul proiectului Akcent, este cunoscut publicului ca artistul care a avut cele mai multe piese în top 10 România. Din repertoriul său fac parte hituri ca „Ți-am promis”, „Buchet de trandafiri”, „Noi simțim la fel” sau „Kamelia”. La inceput de an l-am mai ascultat pe Adi Sina cu piesa „Isabel”, iar in 2016 l-am gasit in playlisturi alaturi de Lora cu single-ul „Lasa-ma asa”. In plus, el a lansat si albumul „Love the Show”, un material pentru care fiecare piesa a beneficiat de un videoclip. Pe Bo o stiti pentru colaborarea ei cu Lidia Buble la „Le-am spus si fetelor”, iar la finalul anului trecut a venit si cu un single solo, „Mai stai”.

Asculta  Akcent feat. Amira – Gold


„Am mare încredere în piesa „Gold” și sper să fie și pe placul publicului. Filmarea din Oman a fost o experință inedită și interesantă, în care am întâlnit mulți oameni minunați îndrăgostiți de muzica românească (…). Iar peisajele sunt mirifice, descriu perfect atmosfera „Gold”  a piesei. Sper să vă placă!” , a declarat Adrian Sînă.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *