Aiyana – Si Te Vas

loading...

Aiyana – Si Te Vas

Aiyana lansează ”Si te vas”, o piesă de dans cu influențe latino, o declarație de iubire în două limbi. Aiyana s-a făcut remarcată de mică în industria muzicală. Zecile de concursuri și festivaluri la care a participat au fost trigger-ul de care avea nevoie pentru a ajunge la urechile tuturor oamenilor. Notorietatea și-a căpătat-o însă La bunica, nu la bunica acasă!, ci în urma lansării în 2015 a piesei cu același titlu, împreună cu băieții de la Noaptea Târziu. Aiyana revine in atentia publicului cu “Si te vas”, o piesa la care a muncit foarte mult.

Aiyana

Dupa ce toata vara trecuta am ascultat-o alaturi de baietii de la Noaptea Tarziu, astazi Aiyana lanseaza single-ul “Si te vas”, o piesa de dans cu influente latino, o declaratie de iubire in doua limbi. Un neastampar de fetita, Aiyana s-a facut remarcata de mica in industria muzicala. Zecile de concursuri si festivaluri la care a participat au fost trigger-ul de care avea nevoie pentru a ajunge la urechile tuturor oamenilor. Notorietatea si-a capatat-o insa ”La bunica”, si nu la bunica acasa, ci in urma lansarii in 2015 a piesei ”La bunica”, impreuna cu baietii de la Noaptea Tarziu.

Asculta  Aiyana – Si Te Vas

“”Si te vas” este o piesa cu influente exotice, potrivita pentru pentru acest sezon, o melodie pe care sa dansezi din tot sufletul si sa te simti bine. Pe scurt, Si te vas, eu vin cu tine! Sau daca tu nu ma vrei, eu te vreau!, cam acesta este mesajul piesei”, a declarat Aiyana.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *