Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt - Lost without you

Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt – Lost without you

loading...

Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt – Lost without you

Trei artişti uniţi de „Lost without you” şi rezultatul sună a hit. Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt au lansat „Lost without you”. Piesa „Lost Without You” marchează primul feat. cu un artist din străinătate, Jack Hawitt. Single-ul „Lost Without You” este compus de catre Afgo, Liviu Hodor, Eugeniu Albu si Jack Hawitt. Afgo si Liviu Hodor sunt si compozitorii piesei „You (In My dreams), prima lor colaborare. Radio Click Romania nu poate sa nu ofere ascultatorilor aceasta colaborare.

Lost-Without-You-single-cover

Cu o poveste romantica, ancorata in cotidian, care exprima emotii unice, videoclipul este regizat de catre iRonic si a fost filmat atat in Romania, in Cluj si Bucuresti, cat si in Londra. La fel ca in cazul primei lor colaborari, piesa „Lost Without You” continua linia si stilul clubbing, deep house si este sustinuta de vocea lui Jack Hawitt.

Asculta  Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt – Lost without you

Dacă Liviu Hodor ne-a cucerit cu hiturile lansate alături de Mona, Afgo este un tanar DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile si remixurile pe care le face, dar si cu single-ul „Deja de Ser”. Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alaturi de Parnell Page si a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film si proiecte online. Liviu Hodor a lansat mai multe hituri alaturi de Mona: Unde-i dragostea, Je t’aime sau Sweet Love.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *