Adrian Sina - Orice fac e bun cu tine, single nou

Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine

loading...

Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine

Adrian Sina vine cu o noua piesa de dragoste, sincera si emotionanta, cu care spera sa ajunga la inimile fanilor,”Orice fac e bun cu tine”. Single-ul apare direct cu un videoclip filmat printre nameti de zapada, intr-un peisaj de poveste. Liderul Akcent Music lanseaza videoclipul „Orice fac e bun cu tine” filmat in mijlocul nametilor, la temperaturi de minus 25 de grade. Regia si ideile ii apartin lui Anthony Icuagu si mizeaza pe trendul minimalist si simplitate care va domina muzica in 2016.

adrian sina orice fac e bun cu tine

Adrian Sînă a revenit cu o melodie care sună exact ca o declarație de dragoste. ”Orice fac e bun cu tine” se numește piesa lui și are parte de un videoclip care te va face să-ți fie dor de zăpadă. Artistul continuă seria pieselor sincere şi emoţionante ce ajung mereu în sufletul publicului şi strâng zeci de milioane de vizualizări pe YouTube şi mii de difuzări la radio. Adi Sînă produce emoții, din nou, cu cea mai nouă piesă a lui. Ne-am obișnuit deja ca tot ce lansează să sune ca o declarație de iubire. ”Orice fac e bun cu tine” respectă exact aceeași rețetă și toți îndrăgostiții se vor regăsi în mesajul piesei.

Asculta  Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine

„Mi-as dori ca fiecare persoana care asculta noul single sa fie atat de norocos incat sa gaseasca sau sa aiba deja pe cineva caruia sa ii dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care ma inspira la nesfarsit, e motorul care ne porneste pe toti in fiecare zi. Si da, bineinteles ca inspiratia a fost Anca, sotia mea.”

Adi Sina e unul dintre compozitorii si producatorii de succes ai momentului. El semneaza hiturile lansate de Lidia Buble, spre exemplu, care s-a auzit peste tot cu piesa Le-am spus si fetelor. In cadrul proiectului Akcent a lansat un nou single, Amor Gitana, iar anul trecut a mai lansat doua colaborari – Dilemma (feat Meriem) si Te Quiero, impreuna cu Galena.

Adi Sînă a dat lovitura pe finalul anului trecut. Colaborarea cu Sandra N pentru ”Mă dor ochii, mă dor” i-a adus 20 de milioane de vizualizări pe YouTube în patru luni. Piesa a stat săptămâni bune în cele mai importante topuri muzicale. În decembrie a revenit cu proiectul Akcent și ”Amor Gitana”, tot o colaborare cu Sandra N.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *