Adrian Sina feat. Aza & Laiu - Piatra de pe inima

Adrian Sina feat. Aza & Laiu – Piatra de pe inima

Adrian Sina feat. Aza & Laiu – Piatra de pe inima

Celebrul artist si producator revine astazi cu un nou single, o colaborare cu Aza, o voce noua si promitatoare si Laiu, pe care il cunoasteti din trupa Maxim. “Piatra de pe inima“ e titlul noului sau single, care apare cu un videoclip foarte frumos, filmat chiar la noi. Dupa un inceput de an incarcat, cu concerte in tari precum Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai si colaborari internationale sub egida Akcent ce au strans zeci de milioane de vizualizari, Adrian Sina revine la proiectul solo cu un nou single, “Piatra de pe inima”.

 

Compus in studiourile Akcent Music, single-ul este insotit de un videoclip a carui regie a fost semnata de Criss Blaziny. Touch-ul feminin al piesei este dat de Aza, una dintre cele mai recente descoperiri ale lui Adrian. Talentata, carismatica si plina de sex appeal, artista se poate mandri deja cu feat-uri impresionante alaturi de cei de la Directia 5 si Akcent, dar si cu doua single-uri: “Rimel” si “Usor,usor”. Adrian Sina a lansat si o colaborare cu Ackym si Sandra N, “Sa ma saruti“, iar sub numele de Akcent a venit cu single-urile “Cool Guy“, “Headshot“, dupa ce la inceputul anului a venit impreuna cu Amira cu piesa “Gold“.

Asculta  Adrian Sina feat. Aza & Laiu – Piatra de pe inima 

“Piatra de pe inima este o piesa de suflet pentru mine, lucrata pana la cele mai mici detalii impreuna cu colegii mei de la Akcent Music. Am invitat alaturi de mine doi artisti foarte talentati: Aza, noua super voce Akcent Music, si Laiu, de la trupa Maxim. Sper sa va placa mult“, spune Adrian Sina.

“Tinand cont ca sunt fan Akcent de mic, sunt foarte fericit ca am lansat o piesa impreuna cu unul dintre idolii copilariei mele. Urmeaza si un single nou Maxim, deci o sa ne ‘auzim’ des in perioada urmatoare”, declara Laiu.

“Ma bucura si ma onoreaza faptul ca Adrian Sina m-a invitat sa-i fiu alaturi. ‘Piatra de pe inima’ este deja a doilea single pe care colaboram și am incredere ca publicul o va primi foarte bine. Este o melodie de dragoste in care se poate regasi fiecare dintre noi, indiferent de varsta“, spune Aza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *