Adrian ARON - Stand

Adrian ARON – Stand

Adrian ARON – Stand

Cu siguranta va mai amintesti de pustiul „cu chip de inger”, Adrian Aron. Fostul concurent din semifinala „Romanii au talent” (2013), lanseaza primul lui single din cariera solo, „Stand”. Ei bine, acum pustiul de atunci s-a transformat intr-un adolescent in toata regula, iar cariera lui muzicala pare ca abia incepe. Adrian a impresionat pe scena show-ului de talente prin voce, dar si cu melodia care a fost compusa chiar de tatal sau, pe atunci plecat ca si medic in Afganistan.

aronyt-copy

17 ani și mult talent. Adrian Aron are acum 17 anisori si a lansat primul lui single. Melodia se numeste „Stand” si cu siguranta ca poate deveni extrem de repede HIT. Adrian Aron (17 ani) a urcat pe scena „Romanii au talent” in 2013, cand a impresionat o tara intreaga. „Stand”, primul single al lui Adrian Aron. Un an mai tarziu, Adrian devine cea de-a patra voce a trupei „Station 4”, colaborare ce dureaza pana in 2015, dupa ce toti membrii trupei au decis ca doresc o cariera solo.

Asculta  Adrian ARON – Stand

Piesa este semnata de Mango Records, casa de productie ce apartine artistului Mihai Gruia (TWO), iar textul ii apartine lui Adrian impreuna cu trei compozitori straini Urquijo Chimeno Daniel Hakan (Spania), Taylor William Beau (UK) si Sofis Nikolaos (Grecia).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *