Adora - Control, single nou

Adora – Control

loading...

Adora – Control

Adora e o artistă pusă pe treabă și scoate single după single. Noua sa piesă se numește “Control”, fiind însoțită de un videoclip pe măsură. Adora, pe numele ei real Teodora Rusu, are şi talente ascunse: pictează de mică pe icoane de sticlă, iar lucrările ei de lut ars au ajuns la expoziţii de profil.Când nu cântă îi place să călătorească, să vadă locuri necunoscute şi să aibe parte de noi experienţe.

adora2

Piesa “Control” este compusă de Theea Miculescu, Adora și Sergiu Ene, iar videoclipul este regizat de Lazăr Cercel. Videoclipul a fost filmat în Pădurea Pustnicu și într-un hotel din București și o surprinde pe artistă într-o continuă și tumultuoasă ceartă conjugală. Proiectul muzical se lansează sub egida casei de discuri Sprint Music. Va propunem sa ascultati  Adora – Control.

Asculta  Adora – Control

“A fost o experiență inedită să filmez cadrele cu disputa conjugală, mai ales cele în care trebuia să îl lovesc pe Mihai (iubitul Adorei în videoclip) însă rezultatul final îmi place foarte mult. La început mă bufnea râsul când trebuia să mă „lupt” cu el, dar mi-am intrat rapid în rol. Trebuie să recunosc că îmi place contrastul între prințesa vânată prin pădure (ceea ce se întâmplă în vis) și cea de femeie care se luptă pentru libertatea și demnitate. Piesa este depre puterea femeii de a spune „Nu” atunci când lucrurile nu mai merg și de a arată ceea ce nu îi place. Nu am fost adepta compromisului extrem și mă bucur că am ocazia să arăt asta”, spune Adora.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *