Admiral C4C - Turn It Up feat. Dr. Alban, Vessy Boneva & Deepzone, Admiral C4C, Turn It Up,

Admiral C4C – Turn It Up feat. Dr. Alban, Vessy Boneva & Deepzone

Admiral C4C – Turn It Up feat. Dr. Alban, Vessy Boneva & Deepzone

Admiral C4C lanseaza piesa si videoclipul “Turn It Up”, feat. Dr. Alban, Vessy Boneva si Deepzone . Piesa “Turn it up” este produsa de Deep Zone, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, intr-o ambianta deosebita si in locatii exclusiviste. Ales in 2016 ambasador al muzicii la premiile Mamaia Music Awards, Admiral C4C si-a propus sa faca furori in cluburi si pe litoral vara aceasta printr-o colaborare muzicala inedita cu hitman-ul anilor ’90, Dr. Alban, si cu artista de origine bulgara, Vessy Boneva. Piesa “Turn it up” este produsa de Deep Zone, iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, intr-o ambianta deosebita si in locatii exclusiviste.

Intrebat daca exista vreun motiv special pentru care a ales sa filmeze in Romania, Admiral C4C a marturisit ca “Proiectele mele muzicale sunt semnate la casa de discuri nr. 1 in Romania, Cat Music. In plus, sunt emotional legat de tara asta; familia mea si mama baietelului meu locuiesc aici. Prin urmare, sunt si eu atasat de Romania si imi doresc sa atrag atentia la nivel international asupra acestor locuri minunate. Prin muzica mea si mixul de culturi pe care-l propun in proiectele mele, vreau sa arat ca Romania este binecuvantata si sunt foarte mandru sa fiu asociat cu ea”.

Asculta   Admiral C4C – Turn It Up feat. Dr. Alban, Vessy Boneva & Deepzone 

Admiral C4C isi scrie singur piesele, punand amprenta stilului sau inconfundabil. Regia clipului este semnată de Mihai lazar (LAZ Production). Piesa a fost produsa in Bulgaria de catre Dian Solo (a.k.a Deep Zone Project), licentiata de Cat Music Romania si distribuita de VP Records/ VPAL din New York.

Admiral C4C, artistul care a spart topurile muzicale europene în urmă cu doi ani, cu hitul ”Drop the Boom”, și-a găsit cuib la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei. Licențiat de aceeași casă de discuri newyorkeză cu care are contract Sean Paul-VP Associated Label Group (VPAL), cipriotul cu origini nigeriene are planuri să se căsătorească în orașul de unde este originară mama copilului său, Ana Maria. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu ceva ani, la o discotecă din Cipru (viitoarea sa soție a fost membră a unui fost trio dance). Admiral c4c, pe numele său Christian Ihumezie, și Ana Maria au împreună un băiat, pe Zion. Viața în Ardeal îi este benefică artistului care a început să învețe limba română direct cu accentul caracteristic zonei. Admiral C4C a fost rasplătit cu doua premii muzicale importante la ADMA AWARDS 2013 (Amsterdam): ”Best Reggae Artist of the Year” și ”Best Reggae / DanceHall Song of the Year”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *