Adina - Ely, single nou

Adina – Ely

loading...

Adina – Ely

Adina lansează single-ul și videoclipul „Ely”. O coproducție Cat Music și Heaven Artist Company, piesa compusă de către Connect-R, Răzvan Matache, Florin Buzea, Tudor Ion. Beneficiază de un videoclip filmat în Antalya (Ali Bey Resort) și regizat de către Claudiu Stan. Din echipa de creatie mai fac parte Ana Mironescu (make-up), Giulia Briciu (hairstyling) și Inga Valerie (styling).

Adina-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-Ely

Pentru acest videoclip, Adina și-a dorit un personaj principal masculin matur, pe care l-a ales chiar ea după ce a văzut mai multe fotografii cu posibile modele. Surpriza a venit însă când au început filmările, solista aflând abia atunci faptul că partenerul ei din clip are doar 23 de ani. Mult mai interesant este faptul ca ‘scenele fierbinti’ au fost regizate chiar de către Glance, nimeni altul decat iubitul artistei.

Asculta Adina – Ely

“Am filmat videoclipul în această vara, în Antalya, cu mari emoții. Deoarce cu doar câteva zile înainte de filmari a avut loc un atentat, întreaga echipa s-a speriat și a vrut să renunțe la plecare. Însă, Mr Peter a intervenit și ne-a garantat siguranța completă, lucru care s-a și întâmplat, totul decurgand fără probleme. Am filmat clipul în două zile și sunt foarte mulțumită de rezultat, iar Claudiu a realizat o treabă excelentă. Videoclipul, la fel ca piesa, transpune atracția dintre un barbat și o femeie și sper ca publicul să intre în poveste”, a declarat Adina.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *